İddia, aileleri ayağa kaldırdı

İddia, aileleri ayağa kaldırdı

Cem Karaca ile Barış Manço kardeşti iddiasına, sanatçının kızkardeşi İnci Manço'dan yanıt geldi.

Cem Karaca ile Barış Manço kardeşti iddiasına, sanatçının kızkardeşi İnci Manço'dan yanıt: Cem Karaca ile aramızda 4 ay var. Annem kedi mi, peş peşe yavru doğuracak? Dava açacağım.

 

Cem Karaca ile Barış Manço'nun kardeş olduğu yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Karaca'nın babası Mehmet Karaca'nın Manço'nun annesi Rikkat Uyanık ile birlikte olduğu ve iki ünlü şarkıcının babalarının aynı olduğu iddiasını Karaca'nın eşi İlkim Karaca doğrularken, Manço'nun ağabeyi Savaş Manço 'İmkansız' yorumunu yapmıştı. Konuyla ilgili AKŞAM'a konuşan Barış Manço'nun kızkardeşi İnci Manço, iddiaları sert bir dille yalanladı. Manço, 'Babamla annem evliyken biz Ankara'daydık. Sonra İstanbul'a geldik. Ben 1945 doğumluyum. Cem Karaca ile aramızda 4 ay var. Annem kedi mi, peş peşe yavru doğuracak? Bu iddialar çok saçma ve komik. Hepsine dava açacağım' dedi.

 

LALE MANÇO: Gerçek olsaydı Cem bunu bize söylerdi

 

İKİ değerli sanatçı böyle kepaze bir durumun içine sokulmamalıydı. Barış öleli 11 yıl, Cem öleli 7 yıl oluyor. Cem, Barış öldüğünde çocukların karşısına geçip 'Ben sizin amcanızım' niye demedi. Bunlar asılsız iddialar. Ölmüş kayınvalidemin namusuna dil uzatılıyor. Eminim çocukları dava açacaktır.

 

İLKİM KARACA: Şehir efsanesi gibi konuşulur

 

BUNU sürekli Cem'in ağzından duyardım. Rikkat Hanım, 5 kez nikahlanmış. Doğruyu yanlışı sadece o bilebilir. İbrahim Hızlı, bu sırrı 2007'de paylaşmak istemişti. Kısmet bugüneymiş. Bu, şehir efsanesi gibi yıllardır konuşulur. Nasıl Ahmet Kaya yaşıyor mu diye tartışılıyorsa, bu da onun gibi.

 

Akşam

 

Etiketler :