İdris Naim Şahin'in adı terminalden söküldü

İdris Naim Şahin'in adı terminalden söküldü

Ünye Belediyesi, İdris Naim Şahin Otobüs Terminali'nin adı değiştirildi. Terminalin tabelasında yer alan İdris Naim Şahin ismi çıkarıldı.

Hakan Şükür'ün isminin Sancaktepe'de bulunan stattan kaldırılmasından önce AK Parti'den istifa eden eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in adı da Ordu'nun Ünye ilçesinde ki Belediyesi Otobüs Terminali'nden söküldü.

ÜNYE'YE HİZMET ETMİŞ KİŞİLERİN İSİMLERİ

Ünye Belediyesi, geçen yıl Eylül ayında yapılan meclis toplantısında Ünye'ye hizmet etmiş kişilerin isimlerinin ilçede yaşaması için karar almıştı. Meclis kararı üzerine eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı merhum Refaiddin Şahin'in adı Ünye Şehir Stadı'na, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Şükrü Yürür'ün adı limana ve eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in adı da Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri ile Ünye Belediyesi Otobüs Terminali'ne verilmişti.

5 NİSAN AKŞAMI KALDIRILDI

30 Mart Yerel Mahalli Seçimlerinden sonra meclis kararıyla terminale verilen ‘İdris Naim Şahin' ismi kaldırıldı. Şahin'in isminin 5 Nisan Cumartesi akşamı apar-topar ortadan kaldırıldığı belirtiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.