IĞDIR’da ALTIN KALEMLER ŞİİR DİNLETİSİ Yapılacak

IĞDIR’da ALTIN KALEMLER ŞİİR DİNLETİSİ Yapılacak

Iğdır Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Iğdır Altın Kalemler Şiir Dinletisi 4-5 Haziran tarihinde yapılacak.

Iğdır Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Iğdır Altın Kalemler Şiir Dinletisi 4-5 Haziran tarihinde yapılacak.

Organizatörlüğünü Iğdır İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Mehmet Gül ve eğitimci-yazar Fatma Çetin Kabadayı’nın yaptığı dinletiye ilginin büyük olduğu bildirildi.

 

Altın Kalemler Şiir Dinletisi için Doğunun İncisi olarak bilinen Yeşil Iğdır’a Türkiye’nin çeşitli illerinden Şair-yazar-ozan ve bestekârlar geleceği, dinletiye gelen misafirler 4 Haziran tarihinde Iğdır il ve ilçelerine düzenlenen gezi ile şehir tanıtımı yapılacağı ve 5 haziran Akşamı saat 19.30’da Iğdır Kültür Merkezi’nde yapılacak şiir dinletisiyle programın sonlanacağı açıkladı. Ayrıca 1-10 Haziran Tarihleri arasında yine Milli Eğitim Bünyesinde Iğdır’da ilk kez yapılacak olan ve 220 yayınevinin katılımıyla gerçekleşecek Iğdır Kitap Fuarında şair-yazar ve ozanlar da kitaplarını imzalayacak.

 

            Altın Kalemler Şiir Dinletisine Iğdır’ın değerli kalemlerinden Eğitimci Şair Kemalettin Kalkan, Sait Küçük ve YahyaAzeroğlu, il dışından; İstanbul’dan Bestekâr Vural Şahin, Amasya’dan gazeteci, sunucu, şair Kasım Alper Özdemir, Elazığ’dan şair Mahir Gürbüz,  İzmir’den aslen Iğdırlı olup İzmir’de ikamet eden şair Fatma Aras, Ankara’dan Eğitimci-şair-yazar-proje koordinatörü Rana İslam Değirmenci,Nahçıvan’dan Şaire Zeynep Nahçıvanlı, Bursa’dan Almila Kargülü Mahlaslı Şaire Sevim Yakıcı, Kırşehir’den Şair İbrahim Düğer ve Küçük Neşet Mahlaslı Mehmet Şimşek,  Kahramanmaraş’tan Ozan Zeki Tunç ve şair Haşim Kalender, Kayseri’den Çıngı Kültür Sanat Dergisi Yayın Sahibi, Kayseri Şair ve Yazarlar Dernek Başkanı Süleyman Karacabey katılacağı bildirildi.

            Dinletiye bütün sanatseverlerin davet edilirken, Yeşil Iğdır’da edebiyat adına yapılacak çalışmaların devam edeceği de vurgulandı.

 

Afiş: Ahmet Tolga Gürekkaya

FATMA ÇETİN KABADAYI
Eğitimci-Gazeteci-Yazar

davetiye.jpg

afis-tolga-bey.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.