Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen’den Örnek Davranış

Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen’den Örnek Davranış

Iğdır’ın sevilen Vali Yardımcılarından Mevlüt Özmen 16 Mayıs 2015 Tarihinde Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Derneği Programında oynanacak “Kör kütük Aşk” isimli tiyatroda rol alacak.

Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübünün Engelliler Haftası nedeniyle organizatörlüğünü Sabahat Karagöz'ün yaptığı programda tiyatro gösterisi yanında, şiirler ve Eczacı-Şair-Radyo Programcısı Sabahat Karagöz’ün yönetiminde “Engelsiz Sesler Korosu da sahne alacak. Tiyatro da Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen’in yanı sıra Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hakan Abakay, Eğitimci-yazar-gazeteci Fatma Çetin Kabadayı, Acil Tıp Teknisyeni Özlem Çalışır, Tıbbı Sekreter Serpil Önal, yazar Hatice Tağal, eğitimci Meltem Oğan da yer alıyor. Oyun yazarı Fatma Çetin Kabadayı “Engelin bedende değil yürekte olduğunu anlatmaya çalıştığımız bu çalışmaya Sayın Valimizin gelmesi bu amaç için uğraşan dostlarımıza sihirli değneğin dokunması gibi oldu.   Sayın Valimiz Kör Kütük Aşk’ın yönetmeni olmadan önce biz aynı oyunu dram olarak sahneliyorduk, meğer oyun komediymiş, provalarımız çok güzel geçiyor, Teoman rolünü Sayın Valimizden başkası oynayamazdı, izleyenlerin kendisine yeniden hayran kalacağına eminim, biz de kendisini hayal kırıklığına uğratmamak adına elimizden geleni yapacağız, seyircilerimizin beğeneceğine gönülden inanıyorum,”  dedi.

Eğitimci-Şair-Organizatör Kemalettin Kalkan, Avukat Nahide Ova, Engelliler Dernek Başkan Yardımcısı Garip Samançi ve Adanalı Şair Selahattin Yılmaz'ın şiirleriyle renklendirecekleri programda koroda Şair Sevgi Vurgun, Serpil Önal, Tuba Coşkun, Sara Bahşi,Güler Karakuş, Deniz Gülbaşaran, Yurder Yaldır, Murat Sevgi, Ali Bayat, Hakan Abakay, Ali Gürel, Yaşar Sezgi'ye sazda Nusret Açık, ritmde Uğur Büyükbaş, Gitarda Ahmet Katman eşlik edecek.

16 Mayıs Akşamı 19.00’da başlayacak program biletleri Yeşil Iğdır Engelliler Spor kulübü yararına satışa sunuldu. Geceye İstanbul’dan katılacak Nakkaş Baba ve Nahcivan’dan gelecek Şair-El Sanatları Öğretmeni Şaire Zeynep Nahçıvanlı da eserlerini Engelliler yararına satışa sunacak. Gecede ayrıca Ahşap boyama çalışmaları da stant alacak.

Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen;  “Çok güzel bir etkinlik olacak, Iğdır halkına başka sürprizlerimiz de var.” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.