İntihalin böylesi hem de İlahiyat Fakültesinde

İntihalin böylesi hem de İlahiyat Fakültesinde

Marmara Üniversitesi ilahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse; YOK'ten, fakültesindeki intihalin onaylanmasını bekliyor.

www.habername.com özel haber
Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi; ilahiyat eğitiminin öncüsü, yetiştirdiği öğrenciler ve hocalarıyla, eğitim camiamızın yuzakidir diyebiliriz.

Dünya çapında üne sahip M.U. İlahiyat Fakültesinin başı bu sefer ciddi olarak dertte. Öyleki gecesini gündüzüne katip çıtayı daha da yukarılara tırmandırmaya kendini azmetmiş dinamik dekan Prof. Dr. Ali Köse; fakültesindeki öğretim üyesi Prof. Dr. Mazlum Uyar'in dünya çapındaki !!! intihali YOK tarafından onaylanmaz ise; protestoya HAZIRLANIYOR

Aşağıdaki karşılaştırmalı sayfalarını göreceğiniz gibi; Prof. Dr. Mazlum Uyar ABD'deki George Washington Üniversitesi İslam Hukuku Profesörü Ahmad Kazemi Moussavi’nin Malezya’da yayınladığı “Religious Authority in Shi’ite İslam” isimli İngilizce eserinden dipnotlara varıncaya kadar kelime kelime intihal ederek yazdığı ve "Şii Ulemanın Otoritesinin Temelleri” ismini verdiği kitabına İran asıllı ABD'li profesör Moussavi YOK nezdinden dava açtı.

Açılan davanın hala devam etmesi ve Prof. Dr. Mazlum Uyar'in elan M.U. İlahiyat Fakültesinde görevine devam etmesi; en çok öğrencilerine her daim helal ve harami öğreten ve öğütleyen Dekan Prof. Dr. Ali Köse'yi derinden uzuyor.

Prof. Köse bu dava acilen çözümlenmez ise byk bir protestoya hazirlandigini bildiriyor.

 

yazdığı  innn.jpginnn2.jpginnn3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.