İlhan Cavcav'a son veda

İlhan Cavcav'a son veda

Dün öğle saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, son yolculuğuna uğurlanıyor...

Cumartesi günü beyin kanaması geçiren ve apar topar hastaneye kaldırılan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, dün öğle saatlerinde hayatını kaybetmişti.

SON KEZ TESİSLERE GETİRİLDİ

Yıllarını verdiği kulübün tesislerine son kez getirilen efsane başkanın cenaze töreni İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen merasimle başladı.

SPOR VE SİYASET DÜNYASI TÖRENE AKIN ETTİ

İlhan Cavcav için yapılan törene, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve spor dünyasından bir çok kişi katıldı.

HOŞÇAKAL BABA

İlhan Cavcav'ın oğlu Murat Cavcav: "İlhan Cavcav sadece ailemizin babası değildi. Gençlerbirliği çatısı altında olan herkesin babasıydı. Babamla ilgili söyleyeceklerimi tarihe bırakıyorum. Hoşçakal baba, Hoşçakal büyük başkan." dedi.

Törenin ardından, öğle namazına müteakip Kocatepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazı sonrası İlhan Cavcav, Cebeci'deki aile mezarlığına defnedilecek...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.