"Artık tutuklu Generalleri savundu"

"Artık tutuklu Generalleri savundu"

Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit programına Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Artık generalleri savunacağım" çıkışı damgasını vurdu.

Strateji değiştireceğini söyleyen Kütahyalı, merkez medyaya da ateş püskürdü.

Emekli orgeneral Ergun Saygun'un tutuklanmamasının merkez medyada geniş yer almaması, Kütahyalı'yı çılgına çevirdi. Programda bir izleyicinin Rasim Ozan Kütahyalı'ya yönelik 'İçerde yatan komutanlardan biri görevdeyken vurulsaydı şehit sayılır mı? ' sorusu üzerine kızgınlığını dışa vuran Kütahyalı, artık politikasının değiştiğini söyledi.

'Bundan böyle politika değişikliği yapıyorum ' diyen Kütahyalı sözlerini şöyle sürdürdü:

Komutanlarla ilgili olarak şunları söyleyeyim. Milleti çok şaşırtan bir açıklama yapacağım. Bundan böyle politika değişikliği yapıyorum. İçerde bulunan generallerin suçlu olduğuna inansam bile, onların temel haklarını sonuna kadar savunacağım.

GENERALLER UNUTULDU
Türkiye 'de resmen generaller unutuldu. Merkez medya ve bu zihniyet üç sene önce karargâhtan çıkmayanlardır. Ergin Saygun geçen hafta tutuklandı, gazetelerde tek bir sayfa haberi yapılmadı. Beş sene önce orgeneral bir şey söylediğinde eli ayağı titreyen memleket ne hale geldi. Orgeneraller bir kere şunu görsün ki; Türk Milleti sizin arkanızda değil.

NEREDE O YALAKALAR
İlker Başbuğ bana kafayı takmış bir generaldi. Bana 38 dava açtı. Ona rağmen İlker Başbuğ tutuksuz yargılanabilir. Hürriyet, Milliyet, Vatan, Habertürk tamamen bu çizgideydi. Şimdi konjonktür generallerin tepesine binme konjktürdür. Ergun Saygun tutuklandı haber olmadı ey Kemalistler! Nerede' 'Gerekirse silah kullanılırız' 'Paşalarımız' diye yalakalık yapanlar? O paşaların ayağını öpenler nerede? Niye böyle yapıyorlar? Sıra bize gelir diye!
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.