İlyas Salman Aydın’da gözaltına alındı

İlyas Salman Aydın’da gözaltına alındı

Sinema sanatçısı İlyas Salman film çekmek için geldiği Aydın'da verilen tanıtım yemeği sonrası polis tarafından gözaltına alındı.

Aydın’da çekilmesi planlanan Trendeki Yolcu adlı filmin çekimi için akşam saatlerinde Aydın’a gelen Sinema Sanatçısı İlyas Salman, filmde oynayacak sanatçılar ve filmin yapımcısı Hamit Şahin ile birlikte yemek yedi.

İlyas Salman Aydın’da gözaltına alındı

ALKOL YASAĞI UYARISINI DİNLEMEDİ

Alkol kullanmanın yasak olduğu otelde iddiaya göre alkol kullanan ve taşkınlık çıkaran Salman, görevliler tarafından uyarıldı. İddiaya göre uyarıları dikkate almayan ve dışarıdan alınan alkolü tüketmeye devam ederek taşkınlıklarına sürdüren  oyuncu Salman, otel görevlilerinin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Salman'ın oyuncu arkadaşları olaya tepki gösterirken, ünlü oyuncu ifadesi alınmak üzere Efeler Polis Merkezi'ne götürüldü.

İlyas Salman Aydın’da gözaltına alındı

Öte yandan karakola gelen filmin yönetmeni Hamit Şahin yaptığı açıklamada, "İlyas Bey alkol alınması yasak olan bir yerde alkol aldığı için şikayet üzerine polis merkezine getirildi. Emniyet müdürümüzle görüştük, herhangi bir sıkıntı yok. Taraflar birbirinden şikayetçi oldukları için ifade veriyorlar. Doktor raporunun alınmasının ardından serbest kalacak. Ayrıca bizim büyükşehir belediye başkanıyla bir sıkıntımız falan yok, kendisine hakaret etmiş değiliz" dedi.

İlyas Salman, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İlyas Salman Aydın’da gözaltına alındı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.