İMKB Mehmetçik Ortaokuluna Kitap Bağışı

İMKB Mehmetçik Ortaokuluna Kitap Bağışı

Eğitimci-yazar Fatma Çetin Kabadayı’nın görev yaptığı okulda başlattığı “Oku-Okut Kitap Bağışı Projesi” kapsamında Türkiye’nin çeşitli illerindeki şair ve yazarlardan destek gelmeye devam ediyor.

 

İMKB Mehmetçik Ortaokulu Kütüphanesi için başlatılan kampanyaya çeşitli illerdeki şair ve yazarlardan koliler halinde kitap bağışı geldi. Fatma Çetin Kabadayı “Bugün İstanbul’dan şaire dostumuz, güzel insan Neşe Kızılyar Hanım ve Adana’dan Harika Şair Harika Ufuk’un gönderdiği kolileri okul amirimiz, çalışkanlığı ile örnek aldığımız Yasin Küçükseymen ve zümrem Ayten Öner Aykuteli öğretmenimizle birlikte açtık. Kendileri çeşitli ansiklopedi setleri, kitaplar ve öğrenciler için sayısız atkı göndermişler. Çocuklar kadar biz de mutlu olduk. Yüzlerindeki sevinci görmemizi sağlayan bu güzel yürekli insanlara çok teşekkür ederim. Yasin Hocam da bu konuda çok hassastı ve her zaman ki çalışkanlığı ile Ayten Hocam ile bana destek oldu. Kitap bağışı kapsamında bizden desteğini esirgemeyen tüm şair yazar dostlarıma, ayrıca şair-yazar Sibel Unur Özdemir’e, Şair-Yazar Fethiye Noteri Fatma Bacara Çağlayan'a da emekleri, ince düşünceleri için gönülden teşekkür ediyorum. Kitabı okuduktan sonra paylaşabilme büyüklüğünü göstermek fedakârca bir davranıştır.” dedi.

Yasin Küçükseymen yaptığı açıklamada “Okumak yaşamaktır düşüncesinden yola çıkarak, okulumuz adına büyük bir şans olan değerli öğretmenimiz eğitimci-yazar Fatma Çetin Kabadayı’ya ve bu kitapların kütüphanemize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gelecek nesillere bir ömür kaynak olarak ulaşacak olan bu kitaplarımız, çocuklarımızın yüreğini, kıyafetler ise minik bedenlerini ısıtacak,” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.