İngiliz İndependent gazetesinin ikiyüzlülüğü

İngiliz İndependent gazetesinin ikiyüzlülüğü

İngiliz İndependent gazetesi Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısını henüz kimlerin yaptığının bilinmediğini söyledi.

Beşiktaş'ta düzenlenen, 39 kişinin şehit olduğu hain saldırıyı PKK'nın yan kolu TAK üstlendiğini açıklamıştı. Saldırıyı bizzat TAK üstlenmeden önce bile bakanlar ve son olarak Başbakan Binali Yıldırım, PKK'yı açıkça işaret etmişti.

"İSTANBUL'U KİMİN BOMBALADIĞINI HENÜZ BİLMİYORUZ"

Buna rağmen İngiliz İndependent gazetesi saldırıyı kimlerin yaptığının henüz ortaya çıkmadığına dair haberler yapmaya devam ediyor. İngiliz gazetesi haberinde "İstanbul'u kimin bombaladığını henüz bilmiyoruz. Bu da Türkiye'nin şu anda Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntıya işaret ediyor." yorumunda bulunarak Türkiye'yi alçakça eleştirmeye kalktı.

Haberin videosunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, terör saldırısı henüz gerçekleşmişken yaptığı açıklamaya yer verilerek 'Türk yetkililer bilgisiz' gibi gösterilmeye çalışıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I SUÇLADILAR

Haberde ayrıca, "Cumhurbaşkanı Erdoğan sorumlu olanları ortadan kaldıracağına dair söz verdi ancak terörizmin Türk yaşamının kalıcı bir özelliği haline geldiği koşulları kendisi yarattı." sözlerine yer verilerek teröristler değil Cumhurbaşkanı Erdoğan suçlandı.

İngiliz İndependent gazetesinin ikiyüzlülüğü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.