İngiltere'nin kanını donduran Türk kızı

İngiltere'nin kanını donduran Türk kızı

Türk kızı işlediği cinayetle İngiltere'nin kanını dondurdu. Henüz 15 yaşında olmasına rağmen kendisiyle aynı yaşta olan bir kızı işkence yaparak öldürdü.

Brezilyalı bir kızla erkek arkadaş yüzünden tartışan 15 yaşındaki Türk kızı Hatice Can korkunç bir plan yaptı. 17 yaşındaki kız arkadaşını da yanına alan Hatice Can, Brezilyalı genç bir kızı işkence yaparak öldürdü. Korkunç cinayet geçtiğimiz yıl işlendi. İngiltere'de bugün mahkemeye çıkarılan Hatice Can hiçbir şey olmamış gibi gülümsüyordu. Hatice Can'ın elinde iki cep telefonu vardı ve uzun tırnaklarıyla dikkat çekiyordu.   

 

Cinayet olayı geçtiğimiz yılın Mayıs ayında gerçekleşti. O zaman 13 yaşında olan Hatice Can, 17 yaşındaki Ajose adındaki arkadaşı ile erkek meselesi yüzünden Brezilyalı Rosimeiri adındaki kıza işkence yapmaya başladı.

 

On yedi yaşındaki kızı Güney Londra, Blackheath’teki bir evin odasında kıstıran Can ve arkadaşı, bir yandan sözlü taciz ederken tokat atmaya başladılar. Dövmeye başladıkları kızın gözlerine deodorant sıkan Can, Rosi lakaplı kızın pencereye kaçmasına neden oldu.

 

Tüm işkence ve tokat görüntülerini saldırdıkları kızın cep telefonu ile kaydeden Can, İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Rosi pencereye kaçtığı zaman onu “Atlayacak mısın” diye alaylı bir şekilde korkuttu.

 

Kaçmaya çalışan çaresiz kız kendini pencereden atınca Can’ın “Hak ettiğini buldun, ..tük” dediği ve küfürler savurduğu iddia edildi. Rosi aldığı yaralar sonucunda hayatını kaybetti.

 

AKLI BAŞINA KARARI DUYUNCA GELDİ

Polisin ifadelerine göre gözaltında bulunduğu sürece sürekli yüksek sesle cep telefonu ile konuşan ve seks hayatından konuşan, küfreden ve alaylı tavırları ile dikkat çeken Can, jüri kararını beklerken savunma avukatının cübbesi ve peruğu ile alay etti.

 

Kararın alınmasının dakikalar öncesinde annesinin fotoğraflarını çektiği Can, polisin ifadesine göre hiçbir pişmanlık veya üzüntü belirtisi göstermedi.

 

Mahkeme 15 yaşındaki Can ve 19 yaşındaki Ajose’yi adam öldürmekten suçlu buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :