İnsanlığın bittiği anın fotoğrafı

İnsanlığın bittiği anın fotoğrafı

Çarptı, 150 metre sürükledi sonra da...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobili ile150 metre sürüklediği kişiyi olay yerinde bırakan sürücü, çarptığı kişiyi hastaneye götürmek yerine düşen plakasını alıp kayıplara karıştı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise kaza mahallinde bulunan bir kaporta parçasından kazaya karışan aracı bulmayı başardı.

Edinilen bilgiye göre bisikleti ile evine gitmekte olan Arif Sabancı'ya (70) saat 22:00 sularında Günlükbaşı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile 150 metre sürüklenen Sabancı, olay yerinde hayatını kaybetti. Sabancı'ya çarpan araç sürücüsü ise olay yerinde düşen plakasını aldıktan sonra kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri geldi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri Sabancı'nın ölmüş olduğunu tespit edince cesedi bırakarak olay yerinden ayrıldı. Polis ekipleri ise olay yerinde yaptıkları inceleme ile büyük bir başarıya imza attı. Olay yerinde çarpan aracın plakası sökülmüş ön kaportasını bulan ekipler, kısa süre sonra kaportadan yola çıkarak aracın Mercedes marka bir otomobil olduğunu tespit etti.

Çevrede yapılan geniş kapsamlı inceleme sonrasında ise Mercedes marka otomobile ait olduğu tespit edilen hava filtresine ulaşan ekipler, filtre numarasından aracın plakasına ulaştı. Yaklaşık 15 dakika sonra da olay yerinden 2 kilometre uzakta dağlık bir arazide 48 FS 110 plakalı araç terk edilmiş olarak bulundu. Ekipler plakadan yola çıkarak henüz kimliği belirlenemeyen sürücüye ulaşmaya çalışıyor. Hayatını kaybeden Arif Sabancı'nın cesedi otopsi için Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Etiketler :