Inter ağlıyor; 'Perişanım şimdi'

Inter ağlıyor; 'Perişanım şimdi'

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ikinci maçında Inter, evinde Marsilya'yı 2-1 mağlup etti ancak bu skor İtalyan temsilcisinin çeyrek finale çıkmasına yeterli olmadı.

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında sahasında Marsilya'yı konuk eden Inter, mücadeleyi 2-1 kazanmasına rağmen ilk maçta Fransız temsilcisine 1-0 mağlup olduğu için turu geçmeyi başaramadı.

Ev sahibi ekip Inter'in gollerini 75. dakikada Diego Milito ve 90+4'te penaltıdan Pazzini kaydetti. Konuk ekip Marsiya'da ise Inter deplasmanında turu getiren golü oyuna 87. dakikada giren Brandao'dan geldi. Brezilyalı forvet oyuna girdikten 3 dakika sonra attığı golle takımının bir üst tura çıkmasını sağladı.

İtalya Serie A'da kötü günler geçiren ve üst üste aldığı kötü sonuçlarla taraftarını isyan etme noktasına getiren Inter, Şampiyonlar Ligi'nden de şok bir şekilde elenerek Inter taraftarlarını mutlu etmeyi başaramadı.

Bu sonucun ardından turu geçen taraf Fransız temsilcisi Marsilya oldu. Çeyrek finalde eşleşecek takımları belirlemek için 16 Mart 2012 tarihinde kura çekimi yapılacak. Bu turun ilk maçları 27–28 Mart 2012, ikinci maçları ise 3–4 Nisan 2012 tarihinde oynanacaktır.

İLK 10 DAKİKA FIRTINA GİBİ AMA...

Sahasında Marsilya'yı konuk eden ve ilk maçta aldığı 1-0'lık skorun dezavantajının farkında olan Inter, rövanş karşılaşmasına baskılı başladı.

Marsilya karşısında ilk dakikalarda golü bulmak isteyen Inter bu baskıyı oluşturmakta başarılı oldu ancak topu kaleye sokamadı.  Wesley Sneijder ve Diego Milito ile ilk 10 dakikada iki net gol pozisyonu yakalayan Inter, Marsilya kalecisi Mandanda'yı geçemeyince skoru değiştiremedi.

Maçın ilerleyen dakikalarında oyunu dengeleyen Marsilya, zaman zaman geliştirdiği ataklarla Inter kalesinde etkili oldu.

ISLIKLI PROTESTO

Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında sahasında Marsilya ile karşılaşan Inter'de taraftarlar oyuncuları ıslıkla protesto etti.

Karşılaşma 0-0 devam ederken 58. dakikada oyundan çıkan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, yerini Joel Obi'ye bırakırken Inter taraftarlarının ıslıklı protestosuna uğradı. Oyundan alınan Sneijder'in sinirli oludğu görülürken yıldız futbolcu doğrudan soyunma odasının yolunu tuttu. Öte yandan ikinci yarıda yedek kulübesinin yolunu tutan bir diğer yıldız futbolcu Diego Forlan, oyundan çıktıktan sonra yerde duran su şişesini tekmeleyerek tepki gösterdi.

Hollandalı futbolcunun ara transfer döneminde adı birçok kulüple anılırken sezon sonunda Inter'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

MILITO BU KEZ AFFETMEDİ

Karşılaşmanın ilk yarısında ceza sahası içinde topa göğsüyle vuran ve kaleci Mandanda'ya takılan Milito 75. dakikada işini şansa bırakmadı ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

Oyuna sonradan giren Esteban Cambiasso'nun kullandığı köşe vuruşu sonrasında Marsilya ceza sahası içinde yaşanan karambolde Pazzini'nin vuruşu savunmaya takıldı. Ancak altı pas içinde bulunan fırsatçı golcü Diego Milito topu ağlara göndermekte zorlanmadı ve takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.



BRANDAO MUCİZE YARATTI

Karşılaşmanın son anlarına 1-0 geride giren Marsilya, 90. dakikada Brandao'nun attığı golle skoru 1-1'e taşıdı ve Inter'in tur ümitlerini yerle bir etti.

Mücadelenin normal süresinin 1-0 sona ermesi halinde uzatmalara gidecek olan maçta oyuna sonradan giren Brandao 90. dakikada golü buldu ve durumu 1-1'e getirdi. Bu golden 3 dakika sonra Ev sahibi ekip Inter Pazzini ile bir penaltı vuruşu kazandı.

Kaleci Mandanda kırmızı kartla oyun dışında kalırken Pazzini penaltı vuruşunu gole çevirerek skoru 2-1 yaptı ancak ilk maçı 1-0 kaybeden Inter için bu sonuç turu geçmek için yeterli olmadı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.