İnternet'de Fırsat Devri !

İnternet'de Fırsat Devri !

Şimdilerde hesaplı ürünler satın almanın yolu internetten, Yadigo.com'dan geçiyor.

 

Eskiden en hesaplı fiyata satılan ürünleri bulmak için mağaza mağaza dolaşılırdı. İnternetten alışveriş yapmak ise pek çoğumuz için tabuydu. Şimdilerde ise hesaplı ürünler satın almanın yolu internetten geçiyor. Özellikle günlük fırsat siteleri olarak değerlendirilen sitelerde indirim oranları gerçekten çok yüksek. Bu siteler piyasada 100 TL’ye satılan ürünleri %50 oranında bir indirimle 50 TL’ye satabiliyorlar. Bu durumda alışverişlerde neden çok tercih edildiklerini ve hızlı büyümelerini açıklıyor. Peki bu siteler bunu nasıl yapıyor?

İnternetten alışveriş piyasasında yeni bir fırsat sitesi olan Yadigo.Com’un satın alma müdürü Mustafa Hakan Öz’e bu konu ile ilgili aklımıza takılan soruları sorduk ve bakın ne yanıtlar aldık.

Yadigo.Com nedir?
MHÖ- Yadigo.Com piyasada bulunan pratik ve kullanışlı ürünleri çok uygun fiyatlarla süreli ve stoklu olarak satışa sunan bir günlük fırsat sitesidir.

Yadigo.Com ne kadar zamandır faaliyette?
MHÖ- Yadigo.Com çok yeni bir oluşum. Temmuz 2011 tarihinde aktif olarak satış yapmaya başlamış çok genç bir site.

Yadigo.Com’un arkasında kimler var?
MHÖ- Yadigo.Com internette sektöründe uzun zamandır yer alan köklü bir kuruluşun en yeni projesi. Araba.Com, Emlak.Net, YedekParca.Com ve daha pek çok internet sitesini bünyesinde bulunduran PMD A.Ş.’in en yeni projesi. Firmamızın bu alandaki tüm tecrübesi Yadigo’ya hayat verdi.

Bize Yadigo.Com’un işleyişini biraz anlatır mısınız?
Yadigo.Com’un işleyişi çok basit. Öncelikle piyasada bulunan kullanışlı ve dikkat çekici ürünleri seçiyor ve en uygun fiyatla temin ediyoruz. Ziyaretçilerimize hergün yeni bir fırsat ürünü sunuyor ve güvenle teslim ediyoruz.

Piyasada çok pahalı olan ürünleri çok uygun fiyatlarla satıyorsunuz. Bu nasıl oluyor?
MHÖ- Ürünleri en uygun fiyatla satabilmek için öncelikle geniş kapsamlı bir piyasa arştırması yapıyoruz. İthalatçı firmalar ile yapılan görüşmelerin ardından en uygun fiyatlı ürün temin ediliyor ve minimum kar payı ile satışa sunuluyor. Pek çok firma satış yaparken sadece kendi kar marjını düşünür. Yadigo’da işler böyle yürümüyor. Amacımız sitemizden alışveriş yapan ziyaretçilerimize maksimum fiyat avantajı sağlamak.

Sitede satılacak ürünler nasıl seçiliyor?
MHÖ- Ürün seçerken önem verdiğimiz ilk nokta kalite. Sitemizde yayınlayacağımız fırsat ürünleri ben ve ekibim tarafından özenle incelenerek seçiliyor. Seçtiğimiz ürünler kalite standartlarımıza uygun olmalı ve insan sağlığına zararlı, çevreye dost olmayan maddeler içermemelidir. Bu aşamada kalite standartlarımıza uymayan ürünler kesinlikle satın alma sürecinde değerlendirilmiyor ve sitemizde satışa sunulmuyor. Ürün seçimindeki en önemli ikinci nokta ise fiyat avantajı. Yadigo.Com’dan satın alınacak tüm ürünler alıcıya kazanç sağlayacak fiyatlarla satışa sunulmalı. Bu yüzden satın alma ekibimiz piyasayı özenle araştırır ve mümkün olan en düşük fiyatlarla fırsat ürünlerini temin eder.

Satış işlemi nasıl gerçekleşiyor? Sitenizde nasıl alışveriş yapılıyor?
Sitemizden alışveriş yapmak çok kolay. Kullanıcı kaydı oluşturmak, istediğiniz ürünü seçerek fırsatı yakalamak ve kredi kartı ile sipariş vermek gerekiyor. Müşterilerimiz siparişlerini onayladığı anda verilen sipariş ekibimizin paneline düşer, fatura düzenleme ve kargo gönderim süreci başlar.

Bu nokta önemli. İnternetten kredi kartı bilgilerini paylaşmak pek çok insanı endişelendiren bir konu. Kredi kartı ile alışveriş aşamasında güvenlik nasıl sağlanıyor? Müşterileriniz sitenize güvenebilir mi?
Yadigo.Com’dan alışveriş yapmaya karar veren müşterilerimiz sipariş aşamasına geldikleri anda güvenlik çemberimize dahil olurlar. Müşterilerimizin kullanıcı kaydı ve sipariş esnasında vermiş olduğu kişisel bilgiler SSL güvenlik sistemi ile koruma altına alınmaktadır. Müşterilerimizin kredi kartı bilgileri hiçbir şekilde sistemimizde tutulmamaktadır. Müşteri bilgileri üçüncü şahısların erişiminden ve müdahalesinden korunmaktadır. Bu amaçla, sipariş işlemleri sırasında 256 bit SSL güvenlik alanı içinde hareket edilir. Bu, pratik olarak kırılması mümkün olmayan bir şifrelemedir ve uluslararası bir standarttır. Bu nedenle Yadigo.Com’da alışveriş keyifli olduğu kadar güvenlidir.

Müşterilerinizin satın aldığı ürünlerin teslimatı nasıl yapılıyor?
MHÖ- Yadigo.Com pek çok günlük fırsat sitesinin aksine stoklu çalışan bir site. Siparişlerin alıcılarına zamanında ve güvenle ulaştırılması için köklü kargo firmalarından biri ile işbirliği yapmakta. Satın alınan ürünler siparişin verildiği saate göre aynı gün ya da en geç ertesi gün kargoya verilir ve Türkiye’nin her noktasına güvenle gönderilir.

Peki satın alma işleminden sonra sorun çıktığınde neler oluyor. Müşterileriniz size nasıl ulaşıyor?
Yadigo.Com müşteri odaklı bir site. Bizden ürün almış ve memnun olmamış bir müşterimiz bize telefonla ya da e-mail yoluyla dönüş yaptığında mutlaka karşısında canlı bir muhattap bulur. Müşteri hizmetlerimize ulaşılamaması ya da sorunun çözülememesi gibi bir durum asla söz konusu olmaz. Yadigo.Com’dan alışveriş yaptığınızda memnun olmadan sitemizden ayrılmanıza izin vermeyiz.

Peki Yadigo.Com’un ilerleyen günler için hedefi nedir?
Yadigo.Com’un öncelikli hedefi müşterilerine en kaliteli ürünleri, en uygun fiyatlarla, en hızlı ve güvenli şekilde ulaştırmaktır. Amacımız kısa vadede Yadigo.Com’u en iyi kampanyaları sunan, en yüksek oranda bilinen ve en çok alışveriş yapılan günlük fırsat sitesi yapmaktır. İsteğimiz internet sektöründeki tecrübemizi Yadigo.Com projesine aktararak tüm müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaya ve hergün onları yeni fırsatlarlarla buluşturmaya devam etmektir.

Aklımıza takılan tüm soruların yanıtlarını bizi için samimiyetle cevaplayan Yadigo.Com Satın Alma Müdürü Mustafa Hakan Öz’e çok teşekkür ederiz.

Yazımızı okudunuz ve artık siz de fırsat siteleri hakkında bizim kadar bilgiye sahipsiniz. İnternetten alışveriş hem cazip fiyatlı hem de güvenli siteler tercih edildiği sürece son derece zahmetsiz, keyifli bir işlem. Özellikle piyasada fahiş fiyata satılan ürünler cazip fiyatlara bulunabiliyorsa. Elbette hepimizin dikkatli olması gereken noktalar yok değil. Siz siz olun internetten alışveriş yaparken hepimizin yapması gereketiği gibi ürünleri araştırın, fiyatları karşılaştırın ve bütçenize en uygun siteden en kaliteli ürünü alın.

39|03.10.2011  

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.