İnternette dershane dönemi başladı

İnternette dershane dönemi başladı

Sınavlara hazırlık ve eğitimde fırsat eşitliği dönemi başladı... Türkiye'nin neresinde olursanız olun SBS, YGS ve LYS'ye hazırlanabilirsiniz.

SBS, YGS ve LYS sınavlarına hazırlıkta yeni bir dönem başlatan "neddershane'den" eğitimlerden aylık 20 TL kayıt ücreti karşılığında yararlanılabiliyor.

Öğrenciler dersleri internet üzerinden ve tıpkı gerçek sınıf ortamındaymış gibi görüntülü olarak takip edebiliyor, geçmiş konuları diledikleri kadar tekrar edebiliyorlar.

100.000 soruluk soru bankasıyla da fark yaratan www.neddershane.com.tr derslerin yanı sıra testler aracılığıyla öğrencilere bilgilerini ölçme fırsatı veriyor. Üstelik veliler de öğrencilerin durumları hakkında SMS aracılığıyla haberdar olabiliyorlar.

Öğrenciler yine internet üzerinden sunulan rehberlik hizmetlerinden yararlanma imkanı da buluyorlar. neddershane.com.tr’nin Kurucu Genel Müdürlüğünü 31 yıllık eğitimci Hikmet Yılmaz üstlenirken, ülkemizin önde gelen girişimcilerinden Mehmet Ali Ilıcak da projede Kurucu Ortak olarak yer alıyor

Etiketler :