iPhone 5 videosu rekor kırıyor

iPhone 5 videosu rekor kırıyor

İki hafta önce YouTube'a düşen bir konsept video izlenme rekorları kırıyor

Apple'ın bu ay sonunda piyasaya çıkarmaya hazırlandığı yeni nesil cep telefonu iPhone 5'le ilgili internete konan bir video, kısa sürede rekor izlenme rakamlarının altına imza attı. 2 hafta gibi kısa bir sürede 12 milyonu aşan "iPhone 5 concept" adlı videoda yer alan özellikler büyük tartışmaları da beraberinde getirdi.



GERÇEK Mİ, DEĞİL Mİ?

Video görüntülerine göre iPhone 5'in şimdiki modele kıyasla oldukça inceldiği, projektör sistemi sayesinde sanal klavyeyle birlikte geldiği ve hologram teknolojisini desteklediği görülüyor. İnternetin önde gelen teknoloji sitelerinde bu görüntülerin yeni çıkacak modelle ilgisi olmadığı, tanıtım amaçlı çekildiği haberleri yer alırken, ilgili video sayfasının yorumlarında da bu görüntülerin iPhone'un ilerideki serilerinde hayat bulabileceği yönünde tahminler yapılıyor.

Kanserle mücadele eden Steve Jobs'un üzerinde çalıştığı son üründe büyük sürprizler yapabileceği yönünde tahminler de mevcut. Dolayısıyla ilgili videodaki görüntülerin gerçek olma ihtimali olduğunu belirten yorumlar da internette yer alıyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.