İran 5 ülkede 200 bin genci silahlandırdı

İran 5 ülkede 200 bin genci silahlandırdı

İran Devrim Muhafızları Komutanı, İran'la ortak hedefler doğrultusunda 5 ülkede 200 bine yakın silahlı gencin hazır olduğunu açıkladı.

İran Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, İran'la ortak hedefler doğrultusunda 5 ülkede 200 bine yakın silahlı gencin hazır olduğunu ve bölgede yaşananların Mehdi'nin gelişine zemin hazırladığını söyledi.

"MEHDİ'NİN GELİŞİNE HAZIRLIK"

Fars Haber Ajansı'na göre, başkent Tahran'da İslami Eğitim Stratejik Araştırmalar Merkezinde düzenlenen proğramda konuşan Caferi, "İslam Devrimi'nin (İran Devrimi) yüksek hedeflerine ulaşmak için kendimizden geçmeliyiz. Ve Allah'ın bize verdiği yetenekler doğrultusunda cihad ruhuyla İslam Devrimi için kendi rolümüzü ifa etmeliyiz. Bölgede son yıllarda DAEŞ ve tekfir gruplarının ortaya çıkması ve yaşanan olaylar, bunların hepsi zuhur (Mehdi'nin gelişi) şartlarını hazırlamaktadır. Bakınız bunun olumlu sonucu, yaklaşık 200 bin silahlı gencin Suriye, Irak, Afganistan, Pakistan ve Yemen'de hazır olmalarıdır" dedi.

İran'daki Caferiler, Mehdi'nin kıyametin kopmasına yakın bir zamanda ortaya çıkacağına inanıyor. Dünyada kaos ve savaşların artması Mehdi'nin geliş alametleri olarak kabul ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.