İran'dan Portekiz'e ''Kardeş takım''

İran'dan Portekiz'e ''Kardeş takım''

Bursaspor'un, İran'ın 1. Lig takımlarından Huzistan Fulad takımı ile ''Kardeş takım'' protokolü için resmi davet aldı.

BURSA - Bursaspor'un, İran'ın 1. Lig takımlarından Huzistan Fulad takımı ile ''Kardeş takım'' protokolü için resmi davet aldığı, yeşil-beyazlı kulübün, Sırbistan, Portekiz ve Bulgaristan gibi Avrupa ülkelerindeki bazı takımlarla da benzer protokoller imzalayacak.

Bursaspor'un dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi İrfan Koç, Huzistan Fulad takımı ile imzalayacakları protokole ilişkin İran'ın Ankara Büyükelçiliği'nden kendilerine resmi davetin ulaştığını, lig bitiminin ardından bir heyetle bu ülkeye gideceklerini söyledi.

Sırbistan'ın OFG Belgrad takımının başkan ve yöneticilerinin geçen ay Bursaspor'u ziyaret ettiğini ve bu konunun gündeme geldiğini belirten Koç, ayrıca Bulgaristan ve Portekiz başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesindeki futbol takımıyla da temas halinde olduklarını belirtti.

Koç, Bursassor'un sadece Türkiye'de değil dünyada da adını duyurmaya başladığını vurgulayarak, ''İran'ın Huzistan Fulad takımıyla 'kardeş takım' protokolü imzalamak için 28 Mayıs'ta bu ülkeye gideceğiz. Diğer takımlarla da bu protokolleri imzalayacağız'' dedi.

Protokollerin karşılıklı işbirliği, bilgi alışverişi ve altyapıdan oyuncu alışverişi gibi konularda olacağını anlatan Koç, bunun Bursaspor'a çok önemli katkı sağlayacağını kaydetti.

Etiketler :