"IŞİD Üyelerinin Tedavi Edildiği Yalan"

"IŞİD Üyelerinin Tedavi Edildiği Yalan"

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden açıklamada, IŞİD üyelerinin Şanlıurfa'da tedavi edildiği iddiası yalanlandı.

Emniyet Genel Müdürlüğünce, IŞİD içerisinde faaliyet gösteren bazı şahısların Şanlıurfa'da tedavi edildiği ve masraflarının devlet tarafından karşılandığı iddiasına ilişkin, kentteki hastanelerde yapılan çalışmalarda söz konusu şahısların tedavi edildiklerine ilişkin herhangi bir tespit yapılmadığı bildirildi.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, Taraf gazetesinde  bugün  " IŞİD içerisindeemniyet müdürü sıfatıyla üst düzey faaliyet gösteren Ahmet El H. isimli şahsın da aralarında bulunduğu 8 kişinin Şanlıurfa'ya getirilerek çeşitli hastanelerde tedavi edildikleri ve masrafların devlet tarafından karşılandığı" yönünde haber yayınladığı anımsatıldı.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Şanlıurfa'da bulunan hastanelerde yapılan çalışmalarda söz konusu şahısların tedavi edildiklerine ilişkin herhangi bir tespit yapılmamıştır.

Bahse konu haberde isimleri geçen Mustafa A., Yusuf El R., Mustafa H., Halil El M., Muhammed El M., Ahmet El S., Hasan H., Salim El D. ile Ahmet El H.   isimli şahıslar hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.