Işık Koşaner Ses Kaydını Kabul Etti

Işık Koşaner Ses Kaydını Kabul Etti

Genelkurmay eski başkanı Işık Koşaner gündeme bomba gibi düşen şok ses kaydı ile ilgili ilk kez konuştu.

Genelkurmay Eski Genel Başkanı Işık Koşaner 23 Ağustos'ta internet sitelerine düşen ses kaydıyla ilgili suskunluğunu bozdu.

Işık Koşaner, 'Söylediklerimin noktasından virgülüne kadar arkasındayım. Konuşmamda Balyoz Belgeleri'nin çaldırılması ifadesi yer almamaktadır.Kimseden sakladığımız ve gizlediğimiz konular değildir.' dedi. Koşaner, 'Üzüntüm konuşmanın çarpıtılarak kamuoyuna yansıtılmasıdır' değerlendirmesinde bulundu.

YAZILI BİR AÇIKLAMA YAPTI

Genelkurmay eski Başkanı Emekli Orgeneral Işık Koşaner kendisine ait olduğu iddia edilen ses kasetleri ile ilgili suskunluğunu bozdu ve yazılı bir açıklama yaptı. Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral Işık Koşaner, bir yabancı internet sitesinde kendisine ait ses kayıtlarının yayımlanmasıyla ilgili olarak, ''İfade edilen konuların tamamı, devletin ilgili kurullarında üst düzey devlet yetkilileriyle yaptığım görüşmelerde de kendileriyle paylaştığım, hukuki olarak gereğinin yapılması için emir verdiğim konulardır. Kimseden kaçırdığımız, sakladığımız ve gizlediğimiz konular değildir'' ifadelerini kullandı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.