Haniye, Diyarbakır iddiasını yalanladı

Haniye, Diyarbakır iddiasını yalanladı

BDP lideri Demirtaş'ı ziyareti sırasında sarffetiği iddia edilen sözü nedeniyle Filistin Başbakanı Haniye, 'Haberi görünce şok oldu, asla doğru değil' dedi.

Gazze;deki Filistin Hükümeti;nin Başbakanı İsmail Haniye, ''Ankara;da parti liderleriyle yaptığım görüşme esnasında, Türkiye;nin içişlerini yakından veya uzaktan ilgilendiren hiçbir söz benden sadır olmamıştır'' dedi.

Gazze;deki Filistin Hükümeti;nin Başbakanı Haniye, bugün bazı gazete ve internet sitelerinde 'Haniye'den tuhaf sözler' başlığıyla verilen haberle ilgili olarak AA muhabirine açıklama yaptı. Haniye, ''Ankara;da parti liderleriyle yaptığım görüşme esnasında, Türkiye;nin içişlerini yakından veya uzaktan ilgilendiren hiçbir söz benden sadır olmamıştır'' dedi.

Haniye, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş;ı ziyaret esnasında 'Diyarbakır;ın özgür olması konusunda' ağzından ne bir söz, ne de buna benzer bir ifade çıktığını söyledi. Haniye, ''BDP;li ve diğer partili yetkilileri ile ziyaretimiz esnasında bütün konuşmalarımız Filistin, Gazze kuşatması, Filistinli gruplar arasındaki görüşmeler ve Kudüs;ün geleceğini üzerine olmuştur. Türkiye;nin içişlerini ilgilendirecek bir konuda hiçbir görüş sarfetmedim" diye konuştu

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.