3 puan için savaşacağız

3 puan için savaşacağız

İsmail Kartal'ın görev vermesi halinde Trabzonspor maçında forma giymek istediğini belirten Brezilyalı yıldız, 'İdmanlarda iyi durumda olduğumu hissediyorum. elimden geleni yapmaya hazırım' ifadesini kullandı

Fenerbahçeli futbolcular Diego Ribas, Volkan Demirel ve Alper Potuk'un katıldığı yeni sezon formaların imzalanması organizasyonu dün Antalya Muratpaşa'da yer alan MarkAntalya Alışveriş Merkezi'ndeki Fenerium mağazasında yapıldı. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği organizasyonda açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı tek oyuncu olan Diego Ribas, taraftarlarla bir arada olmanın çok güzel olduğunu belirterek, 'Biz taraftarımıza elimizden geldiğince yakınlık göstermeye çalışıyoruz. Taraftarlarımızla birlikte olmaktan son derece mutluyum' dedi. Sakatlığının ardından tam hazır olmadığı için ligin ilk haftasındaki Karabükspor maçında oyuna sonradan giren ve 20 dakika süre alan Brezilyalı yıldız, son durumuyla ilgili şunları söyledi: 'Başımızda bir antrenörümüz var. Oynatıp oynatmama kararı onundur. İdmanlarda iyi durumda olduğumu hissediyorum. Hocamız görev verdiği takdirde elimden geleni yapmaya hazırım' ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'nin ligin ikinci haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçla ilgili düşüncelerini de aktaran Diego, 'Trabzon'da çok özel bir ortam olacağını anlattılar. Bizim için önemli olan futbol, sahada kazanacağımız 3 puan. Biz 3 puan için elimizden geleni, bütün mücadeleyi, bütün savaşı sahada vereceğiz ve 3 puanla İstanbul'a döneceğiz' diye konuştu. Kadıköy'de ilk kez forma giydiği Karabükspor maçındaki atmosferden çok etkilendiğini anlatan Diego, 'Türkiye'de atmosfer çok güzel. Maç yaptığımız ortam çok güzel. Kulüpteki arkadaşlarımız da bana çok yardımcı oluyor' şeklinde konuştu.

Kartal'ın gözü millerde

Milli takımlara 10 futbolcu gönderen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal oyuncuların sakat dönmesinden endişe ediyor. Kartal milli takımdaki futbolcularıyla sürekli görüşerek, durumları hakkında bilgi alıyor. Oyuncuların milli maçlarını da izleyerek performanslarını da yakın takip altına alan Kartal, maç öncesi oyuncularını arayarak başarı diliyor.

U21 takımı ile hazırlık maçı

Fenerbahçe, Trabzonspor maçı hazırlıklarına, bugün Can Bartu Tesisleri'nde Fenerbahçe U21 Takımı ile yapacağı hazırlık maçıyla devam edecek. Maç, saat 11.00'de başlayacak.

Volkan Trabzon'a gitmiyor

Fenerbahçe'de cezalı olduğu için Trabzonspor maçında forma giymeyecek kaleci Volkan Demirel, Trabzon'a gitmeyeceğini söyledi. 3-4 sezondur Trabzon'da galip geldiklerini hatırlatan milli kaleci, 'Bu maçta da güzel bir galibiyet alıp yolumuza devam edeceğiz. Hiçbir endişem yok' dedi.

Olmak istediğim yerdeyim

Trabzonspor'un transferin son gününde 6 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Majeed Waris, neden bordo-mavili takımı seçtiğini açıkladı. Trabzonspor'un sahip olduğu oyuncuların ve yönetim planlamasının kendisini etkilediğini belirten 22 yaşındaki futbolcu, 'Takımın hem Avrupa'da hem de ligde kupalar hedeflemesi benim içi iyi bir motivasyon' dedi. Olmak istediği yerde bulunduğunu vurgulayan forvet oyuncusu, 'Allah'ın izniyle burada da başarılı olmak istiyorum. Türkiye'deki yeni maceramı sabırsızlıkla bekliyorum' şeklinde konuştu. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Valenciennes forması giyen Waris, 16 maçta attığı 9 golle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Atsana penaltıyı ne biçim oyuncu almış derler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkanlar Mithat Yenigün, Nihat Özbağı ve yönetici Selim Sapan, Antalya Fenerbahçe Futbol Okulu'nu ziyaret etti ve incelemelerde bulundu. Oldukça neşeli olduğu gözlenen Yıldırım, minik futbolcularla tek tek selamlaştı ve onlarla sohbet etti. Yıldırım, minik futbolcuların formalarını imzaladı ve onlarla fotoğraf çektirdi. Ziyarette Volkan Demirel, Alper Potuk ve Diego Ribas da hazır bulundu. Yıldırım, futbolcuları minik futbolculara tanıştırdı, 'Bak bu Diego sizlere merhaba diyor' ifadelerini kullandı. Futbolculara yoğun sevgi gösterilerinde bulunan minik futbolcular, onlarla fotoğraf çektirdi ve formalarını imzalattı. Diego Ribas, kaleye geçen minik kaleciye penaltı attı. Penaltıyı kaleci kurtarırken, başkan Yıldırım, idari menajer Hasan Çetinkaya'ya dönerek, 'Söyle ona atsın, yarın derler ki ne biçim oyuncu almışlar' şeklinde espri yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.