İsmailağa Cemaati 'AKP'ye oy yok' dedi

İsmailağa Cemaati 'AKP'ye oy yok' dedi

Seçimlere 2 gün kala Cübbeli Ahmet'in de içinde olduğu İsmailağa cemaatinin bir kolu, AKP hakkında zehir zemberek bir açıklama yaparak bu partiye oy vermeyeceklerini

Önceki seçimlerde oyunu AKP'ye veren İsmailağa cemaatinin bir kolu, seçimlere 2 gün kala zehir zemberek bir açıklamayla oylarını AKP'ye vermeyeceklerini açıkladı.

Seçimlere 2 gün kala cemaatler tek tek oy verecekleri partileri açıklamaya devam ediyor. Nurcular'ın Yeni Asya kolu oyunu Demokrat partiye verirken, Bediüzzaman'ın talebeleri ise AK Parti dedi. İskenderpaşa cemaati oyunu MHP'ye vereceğini açıklarken, Süleymancılar da ise MHP ağır basıyor.

Diğer cemaatler oy renklerini bu şekilde açıklarken, hangi partiye oy vereceklerini açıklamaktan kaçınan İsmailağa cemaatine bağlı bir gruğtan zehir zemberek bir açıklama geldi. Cübbeli Ahmet'le özdeşleşen İsmailağa cemaati içindeki bir grup,  www.ismailaga.info sitesinden yaptığı açıklamada, AK Parti'ye sert eleştiriler yöneltirken, oylarını neden AKP'ye vermeyecekleri açıkladılar. Cemaat bu siteyle resmi bir bağının olmadığını daha önce açıklamış olmasına rağmen, sitenin cemaat ile bağlantısı biliniyor. Site, cemaatin doğrudan yapamadığı açıklamaları yayınlamasıyla da biliniyor.

"4 yıldır Hıristiyan ve Yahudilerle oturup kalkanlar, onları mekânlarında ziyaret edenler seçim yaklaştığında İslami cemaatleri hatırlamışlar, yüz çevirmeleri ile de büyük bir endişe ve korkuya kapılmışlardır." diyen cemaat, "Üçüncü dönemlerinde casus yetiştiren “ruhban okulu” açılacak ve faaliyete geçecektir. İddialara göre bu sebeple Sayın Bartholomeos il il gezip Hıristiyanlardan hükümet lehine oy toplamaya çalışmaktadır." diyerek AKP'ye sert eleştiriler yöneltti.

Cemaat açıklamasında "Bizler Sultanımızın emri gereği bir yönlendirme yapmayacağız. Kesin bir ifade ile “şu” partiye verin demeyeceğiz. Çünkü bu bir tefrika sebebi oluyor." diyerek oy vereceği partiyi açıklamasa da cemaatin bu gurubunda oyların Saadet Partisi'ne verileceği konuşuluyor.

Öte yandan cemaatin büyük kısmının ise, önceki seçimde olduğu gibi bu  seçimde de AK Parti'ye oy vereceği belirtiliyor.

İşte İsmailağa cemaatinden AKP'ye oy vermeyeceklerini belirten grubunun yaptığı zehir zemberek açıklama...

İsmailağa Cemaati Hangi partiye oy verecek?

Bazı yoldaşlarımızın, kardeşlerimizin oy vereceği partiyi açıkça ilan etmeleri değerli vatandaşlarımızı, cemaatimizin hangi partiye oy vereceği hususunda meraka yöneltmiş, tam ve kesin bir bilgi arayışına itmiştir.

4 yıldır Hıristiyan ve Yahudilerle oturup kalkanlar, onları mekânlarında ziyaret edenler seçim yaklaştığında İslami cemaatleri hatırlamışlar, yüz çevirmeleri ile de büyük bir endişe ve korkuya kapılmışlardır.

Müslümanların Ramazan ayında verdikleri iftar yemeğine (dinimizce) cenabet gezen gayri müslim, haham, papaz ve rahipler davet ederken, ülkemizde milyonlarca destekçisi bulunan İslami cemaatlerin bir üyesini, o cemaati temsilen davet etmemişler, besmele ile kilise açarken, camide ayine izin vermişlerdir.

Dinler arası diyalogda en büyük felaket olan Hıristiyan ve Yahudilere cennetten parsel dağıtımının resmi ayağını kurarken (en azından diyanetin sessiz kalması bile bunların ekmeğine yağ sürmektir), medeniyetler ittifakı deyip İslam’ı diğer muharref dinlerle bir tutmuş, aynı bahçeye koymuşlardır.

Üçüncü dönemlerinde casus yetiştiren “ruhban okulu” açılacak ve faaliyete geçecektir. İddialara göre bu sebeple Sayın Bartholomeos il il gezip Hıristiyanlardan hükümet lehine oy toplamaya çalışmaktadır.

Her yerde kiliseler devletin bütçesi ile mamur edilip, ihya edilip ayin yaptırılırken, milletimizin hayrı ile yaptırdığı Fetih Külliyesi iade edilmemiş, temelindeki maksada kavuşturulmamış, banilerinin ruhu sızlatılmaya devam edilmektedir.

Diğer taraftan Kuran Kurslarının kapısına kilit vurulmasını zorunlu kılan yaş sınırı yükseltilmiş, “bu da yetmez” denilerek zorunlu eğitim süresi uzatılmıştır.

Camilerde merkezi ezan ve vaaz sistemleriyle İmamlar pasifize edilerek bekçi haline getirilmiş, imam ve cemaat arasındaki bağ koparılmıştır. Her ne kadar bu uygulama 28 Şubatın bir eseri olsa da bu gün gelişerek devam etmektedir.

Zina suç sayılmaktan çıkmış, fuhuş evlerinin devlet eliyle işletilmesine son verilecek yerde “getirisi çok olduğu için” fuhuş evi açılımı devam etmektedir.

Kürt açılımı, alevi açılımı, roman açılımı, ermeni açılımı, Hıristiyan açılımı, şarkıcı açılımı şu alçımı, bu açılımı yapılırken Müslümanlar lehine tek bir şey dahi yapılmamış, azınlık dediğimiz gayri müslimler abad edilirken çoğunluk olan Müslümanlar (ne de olsa elimizde denilerek) itilmiş ve yok sayılmıştır.

Bunlar ve niceleri bizi gelecek adına kaygılandırmaktadır.

Şimdi, Diyalogcuların yurt dışından uçak uçak adam taşıyıp hükümet için oy kullandırması, televizyon dizilerinde, haber programlarında hükümet propagandası yapmasına kimsenin sesi çıkmıyor, onlar yandaş ve yalaka olmuyorlar ama biri kalkıp bunları söyleyince ya Ergenekoncu ya statükocu veya Ak Parti düşmanı koyu bir Saadet partili damgası yiyor.

Ne yapalım? Müftü olmak isteyen ilahiyatçıların yaptığı gibi evimizin etrafını hükümet bayrakları ile mi donatalım?

“Bu parti gelmesinde din düşmanı parti mi gelsin?” diyorlar. Bunu söyleyenlerinde dinle alakası yok zaten. Olsaydı bu gerçekleri görürlerdi.

“Bir 28 Şubat mı istiyorsunuz, siz bunu hak ediyorsunuz” diyerek hemen tehdit ediyorlar. Bizde “Senin duanla mı yaşıyorum ki, senin bedduanla öleyim” tabiri ile cevap veriyoruz. Çünkü bu yol sıkıntı yolu, bu yol dert yolu, bu yol çile yolu. Yüzyıllardır asmışlar, kesmişler ama Allah’ın izniyle bitirememişler, siz mi bitireceksiniz? Ergenekon mu bitirecek?

Bunları, sitemizin iletişim kısmından cemaatimize yöneltilen suçlamalar ve tenkitler sebebiyle yazdık.

Bizler Sultanımızın emri gereği bir yönlendirme yapmayacağız. Kesin bir ifade ile “şu” partiye verin demeyeceğiz. Çünkü bu bir tefrika sebebi oluyor.

Feraset sahibi her mümin nereye oy vereceğini bilir. Feraseti körelmişse ona Efendi hazretlerinin nasihati, Peygamberimizin hadisi değil ayet bile tesir etmez.

Çünkü duymak istemeyenden daha sağır yoktur. Adam olunca sağır, ona istediğin kadar bağır…

ROTAHABER 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum