RIERA REST ÇEKTİ

RIERA REST ÇEKTİ

Galatasaray’ı sallayan kavganın kahramanlarından Riera açık bir şekilde Felipe Melo’nun saldırısına uğradığını söyledi, “Olayla ilgili şahidim de var. Sözleşmem devam ediyor ve kulübümden ayrılmayı düşünmüyorum” dedi

Albert Riera, Felipe Melo ile yaşadığı Galatasaray’a bomba gibi düşen kavgayla ilgili sarı-kırmızılı yönetimin vereceği disiplin kararını bekliyor. Melo ile yaşadığı kavgadan sonra Teknik Direktör Fatih Terim’den izin alıp, İspanya’ya giden Riera, Brezilyalı futbolcunun saldırısına uğradığını belirterek, kendini savundu. İspanyol oyuncu yakın çevresine yaptığı açıklamada, kavgayı başlatan ve şiddete başvuran kişinin Melo olduğunu söyledi, “Olayla ilgili çok sayıda şahidim de var. Kulübün nasıl bir karar alacağını çok merak ediyorum” dedi.
Olayın daha fazla büyütülmemesi için özel çaba harcadığını da kaydeden Riera, sarı-kırmızılı takımda kalmak istediğini ifade etti. İspanyol oyuncu, “Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusuyum ve kulüpte kalmak istiyorum” diyerek, ayrılmayı düşünmediğini vurguladı.
Albert Riera ile ilgilenen Mallorca ve Espanyol kulüpleri ise İspanyol futbolcuya, Galatasaray’ın ödediği yıllık 2.7 milyon euroyu vermelerinin kesinlikle mümkün olmadığını bildirdi.

En çok 1.2 milyon euro
Konuyla ilgili Milliyet’e açıklama yapan Mallorca ve Espanyol’un yetkilileri, Galatasaray’ın senelik ücretinin yarısını karşılaması halinde Riera’ya talip olabileceklerini dile getirdi. İspanya’da yıllık 2.7 milyon euro gibi rakamları yalnızca Real Madrid ile Barcelona’nın ödeyebileceğine dikkat çeken Mallorca ve Espanyollu idareciler, Riera’nın, La Liga’dan en çok 1 milyon 200 bin euro civarında kazanabileceğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.