Erdoğan'a hakaret dolu mektup!

Erdoğan'a hakaret dolu mektup!

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Başbakan Erdoğan’dan özür dilemesi İsrailli profesörü çileden çıkardı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun geçtiğimiz hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilemesi İsrail asıllı Amerikan vatandaşı profesör ve yazar Steven Plaut'u çılgına çevirdi. 
 
Hayfa Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan ve ayrıca üniversitenin yönetim kadrosunda da yer alan Plaut, Başbakan Erdoğan'a gönderdiği mektubunda çok sert ifadelere yer verdi.
 
Plaut Mavi Marmara'yı terörist gemisi olarak nitelendirip, gemiyi batırmayan Netanyahu'yu aptal olarak tanımladı. 
 
"O KORKAK VE APTAL"
 
Plaut, Netanyahu'nun özürünün İsraillilerin görüşünü yansıtmadığını belirterek İsrail Başbakanı'nın "korkak ve aptal" olduğunu iddia eti.
 
İsrailli profesör, Başbakan Erdoğan'a hitaben yazdığı mektupta Mavi Marmara baskınını hatırlatarak, "Ben de sizden sadece 9 teröristi öldürdüğümüz ve terörist gemisini batırmadığımızdan ötürü özür diliyorum." ifadelerini kullandı.
 
Plaut ayrıca Binyamin Netanyahu'nun çaresiz, uyuşuk ve Yahudi tarihinden kopuk olduğunu iddia ederek İsrail Başbakanı'nn Erdoğan'dan özür dileyerek Yahudilerin hamursuz bayramından hemen önce tarihin en utanç verici icraatına imza attığını öne sürdü.
 
Steven Plaut, Türkiye'nin Kıbrıs'ta işgalci olduğunu da iddia ederek, İsrail'in bu duruma sessiz kaldığı için de özür dilediğini belirtti. İsrailli profesör İstanbul'un Antik Yunan'ın başkenti olduğunu da ileri sürerek Fatih Sultan Mehmet'in 1453'de fethettiği İstanbul'un gerçek sahiplerine geri verilme zamanı geldiği şeklinde ifadeler kullandı.
 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.