Gazzeli anneden dünyayı ağlatan fotoğraf

Gazzeli anneden dünyayı ağlatan fotoğraf

İsrail saldırısından yaralı kurtulan annenin hastanede kendine gelir gelmez sorduğu ilk soru oğlu oldu. Annenin 3 yaşındaki oğlunun cesedine sarıldığı an dünyayı gözyaşlarına boğdu.

İsrail'in katliam yaptığı Gazze'de insanlık dramı bitmiyor. İsrail, 28 gün boyunca gerçekleştirdiği saldırılarda binlerce Filistinliyi katletti. Onlarca aileye ateş düştü. Bu ailelerden biri de Şati Mülteci Kampı'nda yaşayan El-Baki ailesi oldu.

 
OĞLUNU GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
 
Evlerinde oturduğu sırada İsrail uçaklarının saldırısına uğrayan ailenin annesi ağır yaralı bir biçimde Gazze'deki Şifa Hastanesi'ne kaldırıldı. 4 kişilik aileden sağ kurtulan tek kişi olan anne, uyanır uyanmaz çocuklarının durumunu sordu.
 
Aldığı cevap karşısında dünyası başına yıkılan anne ailenin en küçük çocuğu olan Kamal'i defnedilmeden önce görmek istedi. Doktorlar, saldırılarda ailenin diğer 2 bireyiyle birlikte hayatını kaybeden 3 yaşındaki Kamal'i hastaneye getirdi. Oğlunun cansız bedeni karşısında gözyaşlarına boğulan anne onu son kez öpüp kokladı. Anneyle bebeğin yürek yakan buluşması AP foto muhabiri tarafından görüntülendi.
 
KARDEŞİ ESMA İLE BİRLİKTE DEFNEDİLDİ
 
Küçük Kamal, bir süre sonra akrabaları tarafından annesinin yanından alınarak kendisinde 4 ay büyük olan Esma ile birlikte bir alana götürüldü. İki çocuk cenaze töreninin ardından diğer Gazzeli çocukların yanına defnedildi.
*
*

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.