İsrail çark etti

İsrail çark etti

İsrailli diplomattan önemli Hakan Fidan açıklaması geldi.

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Yigal Palmor, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la ilgili haberlerin kaynağının kendileri olmadığını söyledi. Palmor, söz konusu haberlerin İsrail'in çıkarlarına kesinlikle hizmet etmediğini belirtti.

Palmor, Washington Post gazetesi yazarı David Ignatius'ın MİT Müsteşarı Fidan'la ilgili dile getirdiği iddiaların İsrail kaynaklı olmadığını ve İsrail'in çıkarlarına kesinlikle hizmet etmediğini söyledi.

Palmor, söz konusu haberin Türkiye medyasında "Hakan Fidan'ın hedef alınması" olarak görüldüğünü, ancak aynı haberin İsrail medyasında "İsrail'in hedef alınması ve itibarsızlaştırılması" şeklinde yer aldığını vurguladı.

Palmor, söz konusu haberlerin Türkiye ile İsrail arasındaki diplomatik ilişkilerin tekrar kurulmasını istemeyen çevreler tarafından sızdırılmış olabileceğini söyledi. Palmor, "Bu haberleri, Türkiye ile İsrail arasındaki yakınlaşmayı zorlaştırmak ve bu her iki ülkeye de yakınlaşmanın çok da gerekli olmadığı mesajını göndermek istyen bir takım çevrelerin sızdırmış olabileceği düşüncesi çok mantıklı" dedi.yazete.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.