İsrail'e tezkereden beter yaptırım uyguluyoruz

İsrail'e tezkereden beter yaptırım uyguluyoruz

TBMM Mili Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, İsrail'e tezkereden beter yaptırımlar uyguladıklarını ifade etti.

 

TV 8'de katıldığı bir programda konuşan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İsrail için tezkere çıkartılmadığını ancak tezkereden beter yaptırımlar uygulandığını belirten Köksal, "Diplomatik ilişkilerimizi kestik İsrail ile. Uluslararası tüm yaptırımları uyguluyoruz. Tezkere tek başına bir yaptırım değildir. Yaptırımları destekleyen bir unsurdur. İsrail'e yeterince yaptırım uyguladığımız için tezkereye gerek duymadık." dedi.

MUHALEFETE 'TEZKERE' SUÇLAMASI

Muhalefetin mazlumun değil, Esed'in tarafında olduğunu savunan Köksal, "Muhalefet tezkerenin ne olduğunu bilmiyor. Tezkere başka savaş başka bir olaydır. Muhalefet bilerek yanlış konuşuyor. Muhalefet yanlış muhalefet yapıyor. Her şeyi tenkit ediyor. İktidarın her yaptığına yanlış demek muhalefet yapmak demek değildir. Ortayı bulamadığı için her şeye itiraz ediyor AK Parti olarak Suriye politikasında düşüncemiz farklı. Bölgede huzur ve güveni sağlamak istiyoruz. Biz mazlumun yanındayız. Peki muhalefet ne yapıyor? Onlarda Esed'in tarafında mı? Tarafsızım demek zalimin tarafını tutuyorum demektir." diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.