İsrail'den Kurtlar Vadisi'ne tepki

İsrail'den Kurtlar Vadisi'ne tepki

Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan 'Abu Dabi' televizyonunda yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi dizisinin eski bölümleri, İsrail'deki The Jerusalem Post gazetesine de haber oldu.

Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan 'Abu Dabi' televizyonunda yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi dizisinin eski bölümleri, İsrail'deki The Jerusalem Post gazetesine de haber oldu. Arap dünyasından izlenme rekorları kıran diziyi "Yahudi karşıtı" olarak nitelendiren gazetede, "Kurtlar Vadisi'nde, İsrail'in desteklediği Türk mafyasının ülke çapına fahişeliği ve uyuşturucuyu yayması anlatılıyor" ifadeleri yer aldı.
Haberde, 29 Ocak'taki Davos zirvesinde İsrail - Türkiye ilişkilerinin Gazze nedeniyle gerilmesinden bir ay sonra dizinin yayınlanmaya başlamasına dikkat çekildi. Diziden bir bölümün İsrail'in Channel 2 televizyonunda da gösterildiği belirtildi. The Jerusalem Post'taki haberde, "Bir Türk - Yahudi topluluğu, Türk televizyon programlarının 'sert yahuti karşıtı konuşmalar' içerdiğini belirtiyor" denildi.


Gümüş ve Ihlamurlar Altında dizilerinin ardından Kurtlar Vadisi ile birlikte çeşitli Arap kanallarında yayınlanan Türk yapımı dizi sayısı 10'a ulaştı. Abu Dabi TV'de yayına giren Kurtlar Vadisi daha şimdiden reyting rekorları kırarken, dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca ve Özgü Namal, izleyicilerin gönlünde taht kurdu.



Etiketler :