İsrail'in yeni İşgal Planı

İsrail'in yeni İşgal Planı

Filistinlilerin dönüş hakkını tanımayan İşgal Devleti Hindistan’dan 7 Binden Fazla Yahudi’yi Getirmeye Hazırlanıyor.

Yıllar önce yurtlarından sürülen Filistin halkının köy, şehir ve kasabalarına dönmelerine izin vermeyen Siyonist işgal devleti, Hindistan’da Yahudi olduklarını iddia eden 7223 kişiyi işgal ettiği topraklara getirmeye hazırlanıyor.

Siyonist gazetelerden Yediot Aharanoot verdiği haberde, Hindistan’ın doğusunda ikamet eden ve kendilerini Menaşeoğulları olarak tanıtan bu insanların, Yahudi şeriatının üçüncü ülkelerle ilgili hükmü gereği Yahudileştirildikten sonra işgal altındaki Filistin topraklarına getirileceklerini yazdı.

Gazete verdiği haberin devamında yıllardan beri süren tartışma ve araştırmalar neticesinde böyle bir kararın alındığını belirterek bu insanların Yahudileştirilmeleri için önce Nepal’a götürüleceklerini ve orada dönüş hakkı elde edeceklerini yazdı.

Dünyadaki Yahudileri Filistin’e getirmek için çaba gösteren Siyonist örgüt Shavei İsrael çeyrek asırdır burada faaliyet göstermektedir. Buradaki insanlara İbranice ve Yahudiliği öğretmek için okullar, ayinler için de mabetler yapmıştır. 

Bu gruba mensup insanların 1982 yılından beri işgal topraklarına göç etmeye başladıklarını belirten kaynaklar, 2003 yılına kadar bunlardan 1250 kişinin işgal devletinde ikamet ettiğini ifade ettiler.

Etiketler :