Bu Yollar Yarın Kapalı Olacak

Bu Yollar Yarın Kapalı Olacak

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapalı olacak

İstanbul'da ''30 Ağustos Zafer Bayramıve Türk Silahlı Kuvvetler Günü'' dolayısıyla yapılacak prova ve kutlamalar nedeniyle yarın ve tören günü bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yarın ve 30 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek prova ve tören nedeniyle belirtilen tarihlerde 07.00 ile 16.00 saatleri arasında bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Ttrafiğe kapatılacak yol ve güzergahlar şöyle:

Topkule-Mahmutbey Köprüsü-Vatan Caddesi (Aksaray Metro İstasyonuna kadar) ve bu yollara çıkan bütün yollar, Topkule- Mahmutbey Köprüsü- Vatan Caddesi-Topkapı-Edirnekapı Kavşağı-Vatan Caddesi kesişim noktası, Mahmutbey Yolu-Topkule arasında kalan yol, Mahmutbey Köprüsü ile Sultançiftliği Kavşağı arasında kalan yol, Mahmutbey Köprüsü-Habipler Yolu (Sultançiftliği yolu).

Alternatif güzergahlar

Açıklamada, trafiğe kapatılan yollara alternatif olarak D-100 Karayolu'ndan Vatan Caddesi'ne gidecek sürücülerin Haliç Tüneli-Edirnekapı-Fevzipaşa Bulvarı-Aksaray veya Haliç Tüneli, Ayvansaray ışıklarından Balat Yolu'nu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini, E-80 Karayolu'nu kullanacak sürücülerin, Milliyet Gazetesi karşısından TEM istikametini, Sahil Yolu'nu kullanacak sürücülerin de sahil güzergahından Yenikapı-Kumkapı-Sirkeci yönünü kullanmaları istendi.

Vatan Caddesini kullanarak Fatih'teki hastanelere gelecek olan ambulans ve diğer araç sürücülerinin de sahil yolunu tercih ederek, Samatya'dan bölgede bulunan hastanelere yönelmeleri istenen açıklamada, Fatih'ten bu hastanelere gidecek sürücülerin de Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi'ni tercih etmesi gerektiği kaydedildi.

Bu Yollar Yarın Kapalı Olacak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.