Darülaceze'de "Adalet Komisyonu"

Darülaceze'de "Adalet Komisyonu"

İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Komisyon Üyeleri, Başsavcı Vekilleri'nin de aralarında bulunduğu yargı heyeti Tarihî Darülaceze'yi ziyaret etti.

İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Komisyon Üyeleri, Başsavcı Vekilleri'nin de aralarında bulunduğu yargı heyeti Tarihî Darülaceze'yi ziyaret etti.

Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, beraberindeki yargı heyeti önce Rehabilitasyon merkezine giderek sakinlerin çalışmalarını yerinde gördüler.

Rehabilitasyon'dan sonra Dairelerde sakinlerle bir araya gelerek yakından ilgilenen Ayan ile Salihoğlu ve beraberindeki yargı heyeti çiçekler vererek gönüllerini aldılar.

Adalet Komisyonu Başkanı Ayan, buradaki çalışmalardan çok etkilendiğini söyledi. "Ülkemizin en güzide kurumlarından olan Darülaceze'nin vermiş olduğu hizmetin ne kadar önemli olduğu burayı görünce anlaşılıyor."dedi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu da toplumumuzun vicdanı olan bu insanları gelip ziyaret etmenin kendileri için mutluluk verici olduğunu söyledi. Bu kurumda verilen hizmetlerin çok kıymetli olduğunu ve buradaki insanlara gösterdiği özenden dolayı Darülaceze Başkanı Nevzat Bayhan'a teşekkür eden Salihoğlu, "burası ne kadar güzel bir mekân. İnsanın içi açılıyor. Bahçeye girince bir tatlı soluk almış olduk. Abdülhamid Han'ın bizlere emaneti olan bu kurumda çok güzel hizmetlerin verildiğini müşahede etmiş oluyoruz. Burada kalanların da bunlara, hizmet veren personelin de yüzünde tebessümleri görmek ne güzel. Buraya gelmekle çok mutlu olduk."dedi.

Darülaceze Başkanı Nevzat Bayhan'da, İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Komisyon Üyeleri ve Başsavcı Vekilleri'nin de aralarında bulunduğu Yargı Heyeti'nin Darülaceze'yi ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyetini ifade etti.

Bayhan, Sultan Abdülhamid tarafından kurulan Darülaceze'nin; 119 yıldır, din, dil, ırk, mezhep farkı gözetmeksizin bir arada yaşayan huzurlu sakinleriye ve onlara hizmet veren gayretli personeliyle, cömert bağışçısı ve fedakâr ziyaretçisiyle büyük bir aile olduğunu söyledi. "Başta Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Ayhan Ayan ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hadi Salihoğlu olmak üzere; Saygıdeğer Adalet Komisyonu Üyeleri ve Başsavcı Vekilleri'ne ve birbirinden değerli Yargı Heyeti'ne, kıymetli zamanlarını Darülaceze'nin bilge sakinlerini ziyaret için ayırdıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.





 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.