Acımasız baba ailesini yok etti

Acımasız baba ailesini yok etti

Eşi Tuğba Özbek'le 1 yıl önce boşanan Şükrü Öksüzoğlu iki gün kendisinde kalan oğlu Buğra'yı dün sabaha karşı eski eşine geri getirdi.

 Tuğba Özbek kapıyı açtığı sırada gözü dönen eski koca, yanında getirdiği benzini eski eşinin üzerine dökerek onu ateşe verdi. Talihsiz kadın, alevleri söndürmek isteyen çocuğuyla birlikte yanarak öldü 

İSTANBUL
İstanbul'un Bayrampaşa semti, dün sabaha karşı eşine az rastlanır bir vahşete tanık oldu. Gözü dönmüş bir baba, oğlunu ve eski eşini diri diri yaktı. Edinilen bilgiye göre, olay şöyle gelişti: 15 yıllık eşi Şükrü Öksüzoğlu'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle 1 yıl önce boşanan Tuğba Özbek (33) Bayrampaşa'da yaşamaya başladı. Tekstil atölyesi işleten genç kadın boşandıktan hemen sonra eski eşi tarafından bıçaklandı. Tehditlerin ardı arkası kesilmeyince Tuğba Özbek, Avcılar ilçesine taşınmaya karar verdi. Taşınmak için hazırlıklarını yapan Özbek, 11 yaşındaki oğlunu iki günlüğüne eski eşinin yanına gönderdi. Şükrü Öksüzoğlu iki gün boyunca kendisinde kalan oğlunu geri vermek için dün sabaha karşı, saat 05.30 sıralarında eski eşinin yaşadığı Başrampaşa Altıntepsi Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Emek Sokak'taki eve geldi.

ANNESİNE SARILDI

Oğluyla birlikte 3. kattaki apartman dairesine çıkan Şükrü Öksüzoğlu kapıda kendilerini bekleyen eski eşine hiçbir şey demeden yanında getirdiği benzini Tuğba Özbek'in üzerine döktü. Ne olduğu anlayamayan Özbek, birdenbire alevler içinde kaldı. Yanmakta olan annesini kurtarmak için üstüne atlayan 11 yaşındaki Buğra'yı da alevler sardı. Eski eşinin ve oğlunun yanmalarını izleyen Şükrü Öksüzoğlu da alevlerin üzerine sıçraması sonucu yanmaya başladı. Alev topuna dönen anne ve oğul olay yerinde feci şekilde can verirken, ateşlerin evdeki eşyaları da sarmasıyla bütün ev alevler içinde kaldı.

KENDİSİ DE YANDI

Kendisi de yanmaya başlayan Şükrü Öksüzoğlu kaçmaya başladı. Apartmanın dışına kadar çıkmayı başaran Öksüzoğlu vatandaşlar tarafından söndürüldü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan binaya müdahale etti. Bu sırada evde bulunan Tuğba Özbek'in annesi Hayriye Özbek, dayısı Demirali Batmaz, yengesi Zeynep Batmaz yanarak ağır yaralanırken Özbek'in yanında çalışan Ayşe Ferman 3. kattan atlayarak hafif yaralandı. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

'Ya benimsin ya toprağın

Yangında hayatını kaybeden anne ve oğlunun komşuları yaşananlara tepki gösterdi. Eski karı-kocanın yaklaşık 1 yıl önce boşandığını belirten vatandaşlar, "1 yıldır Şükrü Öksüzoğlu, Tuğba hanımı tehdit edi-yordu. Benim değilsen başkasının da olmazsın diyordu. Oğlu kendisiyle kalmıştı. Bu sabah da oğlunu annesine getirdi. O sırada yanında getirdiği benzinle kadını da oğlunu da yaktı." Cesetler, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp morguna kaldırılırken, olayla ilgili polis soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.