Genç kadının üzerinde bomba patladı

Genç kadının üzerinde bomba patladı

Dün akşam saat 23.30 sıralarında Sancaktepe Akpınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda 30 yaşlarındaki bir kadın beraberinde taşıdığı bombanın infilak etmesi sonucu hayatını kaybetti

Parçalanmış ceset üzerinde henüz kimlik tespiti yapılamazken, kadının 'canlı bomba' mı yoksa bomba taşıyan 'kurye' mi olduğu henüz netleşmedi. Olay öncesi olay yerinde görülen 'motosikletli bir erkek' ihbarı polisi alarma geçirdi.

Olay dün gece saat 23:30 sıralarında Sancaktepe Mahallesi Akpınar Mahallesi Temel Sokak'ta meydana geldi. Sokak üzerinde bir patlamanın meydana gelmesi üzerine mahalle sakinleri polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri sokak ortasında parçalanmış bir cesetle karşılaştı.

Sokağı araç ve yaya trafiğine kapatan ekiplerin bilgisi üzerine olay yerine Terörle Mücadele ve Bomba İmha ekipleri sevk edildi.

Yapılan ilk incelemede 30 yaşlarındaki kadının, yanında taşıdığı bir tür patlayıcının infilak etmesi sonucu öldüğü ortaya çıktı. İkinci bir bomba ihtimali üzerine jammerlarla önlem alan polis, bölge sakinlerinin ifadeleri doğrultusunda çalışmalarını derinleştirdi. Bazı vatandaşların 'olay olmadan önce kadının yanında motosikletli bir adam vardı' iddiası üzerine Sancaktepe başta olmak üzere kent genelinde emniyet güçleri alarma geçti.

Ceset üzerinde ve bölgede süren çalışmalar devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.