Türkiye'nin gizli bilgilerini yabancılara satmışlar!

Türkiye'nin gizli bilgilerini yabancılara satmışlar!

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok paralel örgütün devlet sırlarını yabancı istihbarat örgütlerine servis ettiğini açıkladı!

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok paralel örgütün devlet sırlarını yabancı istihbarat örgütlerine servis ettiğini açıkladı!

Paralel yapının iç yüzünü açıklayan Emniyet Müdürü Altınok "Dış güçlerden aldıkları destekle devletimizin gizli bilgilerini yabancı istihbarat örgütlerine servis etmişler" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Erzurum Palandöken Gazetesi Başyazarı Mehmet Şener'e paralel yapının iç yüzünü anlattı. Paralel yapının devletle oynamaya kalktığını ifade eden Altınok, buna izin vermeyeceklerini söyledi. İşte Altınok'un ülkeyi kaosa götürmek isteyen paralel yapı ile ilgili söyledikleri:

HALEN HASAR TESPİTİ YAPIYORUZ

17 Aralık'tan buyana hasar tespiti yapmaktayız. Ortaya çıkan tablo öyle vahim öyle vahim ki, birileri bu milletin müşterek kurdukları devlete kastetmişler ve dış güçlerden aldıkları destekle devletimizin ne kadar sırrı ve gizli bilgisi varsa yabancı istihbarat örgütlerine servis etmişler. Bu kanun dışı oluşuma karşı hukuki altyapı hazırlanmakta. Herkes çok yakında devletin bu paralel yapıya karşı nasıl bir yasal prosedür izleneceğini görecek. Biz asırlık devlet geleneği olan bir milletiz. Üç beş korsana teslim mi olacaktık.

PARALELCİLER ÖYLESİNE AZMIŞLAR Kİ…

Paralelciler gem'i öyle azıya almışlar ki ülkede dinlemedik kimse bırakmamışlar. Şimdi kendileri sonlarının geldiğini anladı. Yıllar yılı emniyet bünyesinde ne kadar yasadışı iş yapmışlarsa giderken izlerini silmeye çalışmışlar ama teşkilat içerisinde vicdan ehli insan sayısı onlardan daha çok. Biz şimdi işte o suç delillerini teker teker tespit ediyoruz 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.