İki mahalle ablukaya alındı

İki mahalle ablukaya alındı

Polisin İstanbul Sarıyer başta olmak üzere bazı ilçelerde düzenledii eş zamanlı operasyonda çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Özel Harekat polislerinin de katıldığı "şafak" baskınlar'nda gözaltına alınan zanlılar, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Güvenlik kaynaklarına dayanan bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü soruşturma kapsamında bu sabaha karşı Sarıyer başta olmak üzere bazı ilçelerde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Poliste "shorland" ve "akrep" diye tabir edilen hafif zırhlı polis araçları ile Özel Harekat polislerinin de desteklediği şafak baskınında, Çamlıtepe ve Derbent mahalleleri ablukaya alındı.

Daha önceden belirlenen adreslere yapılan baskınlarda bazı şüpheliler gözaltına alındı. Çamlıtepe Mahallesi Yapı Kooperatifi'nde de arama yapılırken, emniyetten sızan bilgilere göre operasyonların organize bir suç şebekesine yönelik olduğu iddia ediliyor. Polis kaynakları, sabaha karşı düzenlenen operasyon ile ilgili ayrıntılı bilgilinin ilerleyen saatlerde yapılacağını duyurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.