İstanbul'da vahşi cinayet

İstanbul'da vahşi cinayet

Sultanbeyli'de 60 yaşındaki bir kişi, aralarında duygusal ilişki olduğu ileri sürülen evli komşusu 38 yaşındaki bir kadın ile 14 yaşındaki kızını tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Cinayetleri işledikten sonra intihar eden Mehmet Yılmaz'ın, geçen sene de tabancasından çıkan kurşunla Fransa'dan tatile gelen 28 yaşındaki kızı hayatını kaybetmişti. Yılmaz, poliste verdiği ifadede silahın kazayla ateş aldığını söylemişti. Yılmaz'ın bu suçtan cezaevinde yattığı ve 3 ay önce tahliye olduğu öğrenildi.

Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi'nde meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti:
Fatma Yüksel ile yıllar önce aralarında duygusal ilişki olduğu ileri sürülen Mehmet Yılmaz, bu nedenle aynı mahallede bulunan evini satarak Sultanbeyli'de başka bir mahalleye taşındı. İki gün önce tekrar aynı mahalleden Fatma Yüksel'in evine 30 metre mesafede bir ev kiralayan Mehmet Yılmaz, bu eve taşındı.
İsmini söylemek istemeyen mahalle sakinlerinin iddiasına göre, Fatma Yüksel'in eşi, Yılmaz'ın kiraladığı evin sahibine "Neden bu adama ev kiraladın?" diyerek tepki gösterdi. Yılmaz'ın da, Fatma Yüksel ile tekrar duygusal ilişki kurmaya çalıştığı; ancak kadın tarafından reddedildiği ileri sürüldü.
İddiaya göre, bu akşam saat 18.00'de Mehmet Yılmaz, Fatma Yüksel'in evine geldi. İlk olarak kapıda karşılaştığı Fatma Yüksel'in 13 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Elif Yüksel'i tabancayla ateş ederek öldüren Yılmaz, daha sonra evin içine girerek Fatma Yüksel'i de ateş ederek öldürdü. Mehmet Yılmaz son olarak tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti.

Çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Cinayetlerin işlendiği ve içinde 3 cesedin bulunduğu evde polis ekiplerinin incelemeleri devam ediyor.

ÖLMEDEN BİRKAÇ SAAT ÖNCE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
Bu arada, ilköğretim öğrencisi Elif Yüksel'in cinayetten önce sınıf arkadaşlarıyla birlikte pikniğe gittiği ve burada arkadaşlarıyla fotoğraf çektirdiği öğrenildi. Yüksel fotoğrafların çekilmesinden birkaç saat sonra hayatını kaybetti.

KIZINI DA 'KAZAYLA' ÖLDÜRMÜŞTÜ
Mehmet Yılmaz'ın tabancasından çıkan kurşunla 30 Ocak 2010'de de Fransa'dan izne gelen kızı Dilek Kırmızı (28) hayatını kaybetmiş, gözaltına alınan Yılmaz verdiği ifadesinde silahını temizlerken yanlışlıkla ateş aldığını söylemişti. Bu nedenle cezaevine giren Yılmaz'ın 3 ay önce tahliye olduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili geniş kapsamlı araştırma başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.