İstanbul trafiği kilitlenmiş durumda

İstanbul trafiği kilitlenmiş durumda

İstanbul yine Pazartesi trafiği yaşıyor. Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi Köprüsü'nde yoğun bir trafik var. İşlerine gitmek isteyen İstanbullular saatlerdir trafikte bekliyor.

İSTANBUL yeni haftaya yine trafikle başladı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde meydana gelen kazalar trafiği olumsuz etkiledi.

TEM Otoyolu'nda yaklaşık 25 kilometrelik İSTOÇ - FSM Köprüsü istikametinde tahmini varış süresi 93 dakika, Anadolu Yakası'nda Kozyatağı'ndan köprüye varış süresi ise 75 dakikaya kadar çıktı. Sultanbeyli - FSMKöprüsü yolunda ise 20 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

FSM Avrupa - Anadolu yakasında meydana gelen trafik kazası kaldırıldı ancak etkisi devam ediyor.

Avrupa Yakası'nda TEM Bahçeşehir – Mahmutbey’e istikameti ve İSTOÇ – Hasdal istikameti yoğun. Bu yoğunluk nedeniyle İSTOÇ'tan köprüye 93 dakikada ulaşılabiliyor.

E-5’te ise Avcılar – Küçükçekmece, Topkapı – Haliç istikameti yoğun. Şirinevler - Çobançeşme istikametinde meydana gelen kaza trafiği olumsuz etkilerken, Merter - İncirli yönünda araç arızası nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. Sahil yolunda ise Yeşilköy – Ataköy istikameti yoğun.

Yaklaşık 15 dakika önce E-5 Hacışerif - Avcılar istikametinde zincirleme kaza meydana geldi. 

Anadolu Yakası'nda ise Dudullu'dan köprüye kadar yoğun. Ayrıca köprü trafiği Uzunçayır'dan itibaren başlıyor. Karayollarının verilerine göre Kozyatağı'ndan köprüye 75 dakikada ulaşılabiliyor.

 

cc50130e-609d-4b17-a17d-ed7fa5d2e897.jpg

AMBULANS ŞOFÖRÜ VE POLİS ÖLDÜ

Küçükçekmece'de ise ticari bir taksi, yaşanan trafik kazasına müdahale eden polis ve sağlık ekiplerine çarptı. Kazada ambulans şoförü ile bir polis öldü, 5 kişi yaralandı.ınternethaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.