İstanbul'da akşam saatlerinde trafik kilitlendi

İstanbul'da akşam saatlerinde trafik kilitlendi

İstanbul'da şiddetini artıran kar yağışı trafiği kilitledi. Araçlarıyla ilerleyemeyen sürücüler ise, çareyi metrobüste buldu.

İstanbul'da sabah başlayan kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artırarak devam ediyor. Trafik kilitlendi. Buzlanma nedeniyle yer yer trafik kazaları meydana geldi.

TRAFİK KİLİTLENDİ

Zaman zaman etkisini artıran kar yağışı, ulaşımda olumsuzluklara yol açıyor. Görüş mesafesinin düşmesi ve yollardaki buzlanma sebebiyle araçlar, ilerlemekte güçlük çekti. Kentin birçok noktasında mesai saati sonu trafik yoğunluğu yaşanıyor. Kar yağışı sebebiyle trafik E-5'te kilitlendi. Boğaziçi Köprüsü istikametinde trafik durdu. Kilometrelerce araç kuyrukları oluştu.

METROBÜSTE YOĞUNLUK

Yoğun kar yağışı nedeniyle sıkıntılı bir gün yaşayan İstanbullular evlerine gitmek içinmetrobüslere yöneldi. Metrobüs duraklarında yoğunluk yaşanıyor.

METROBÜS SEFERLERİ DURDU

Diğer yandan, metrobüs seferleri durdu. Beylikdüzü'nden Zincirlikuyu istikametine gitmekte olan metrobüsler bir anda durdu. Kar yağışı nedeniyle ilerleyemeyen metrobüsler, yolculara zor anlar yaşattı.

YOLCULAR YÜRÜDÜ

Kar yağışı nedeniyle ilerleyemeyen metrobüslerin içinde bulunan yolcular araçları terk ederek yürümeye başladı. Bir süre sonra kar temizleme araçları yolun bir kısmını temizleyerek metrobüslerin yeniden çalışmasını sağladı ancak kısa bir süre sonra metrobüsler yeniden durdu.

İstanbul'da saat 19:20 itibariyle trafik yoğunluğu;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.