İstanbul'da ulaşım durdu

İstanbul'da ulaşım durdu

Polis, Boğaziçi Köprüsü çıkışında Beşiktaş'a giden yol ayrımını kapatınca köprü trafiği felç oldu.

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı nedeniyle yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Taksim'e ve Taksim'e çıkan yollara kurulan barikatlar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Büyükdere Caddesi girişine kurulan polis bariyerleri nedeniyle hastaneye ve iş yerlerine gitmek isteyen vatandaşlar ile polis arasında tartışma yaşandı. Polis ekiplerinin vatandaşlara izin vermemesi nedeniyle vatandaşlar alternatif yollara yönlendirildi. Bazı vatandaşlar ise ulaşım sıkıntısı nedeniyle yürümeyi tercih etti.

KÖPRÜ OTOPARKA DÖNDÜ

1 Mayıs güvenlik önlemleri gerekçesiyle Boğaziçi Köprüsü'nün Beşiktaş bağlantı yolu kapatılınca sürücüler perişan oldu. İstanbul 1 Mayıs'a yine sıkıntılı başladı. Hem yayalar hem de sürücüler ultra güvenlik önlemlerinden fazlasıyla etkilendi.

KÖPRÜ ÜSTÜNDE KALDILAR

Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek isteyen sürücüler, çok uzun bir süre köprü üstünde kaldı. Köprünün Beşiktaş'a bağlanan yolunu polis kapatınca, sürücüler tepki gösterdi. Beşiktaş yoluna giremeyen sürücüler alternatif yollara saparak iş yerlerine ulaşmaya çalıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.