İşte 2023'te ki Türkiye haritası

İşte 2023'te ki Türkiye haritası

Vadi ekibi hayalleri öyle bir büyüttü ki fragmanına bakılırsa bir gün tüm dünya Türk olacak...

Kurtlar Vadisi Pusu, bilindiği gibi yeni yayın döneminde ATV ekranlarında olacak... Her geçtiği kanalda patrona göre senaryo değiştiren dizi, iktidara yakın olarak nitelenen ATV'ye geçince de makas değiştirdi. Dizi yeni yayın döneminde bir süredir iktidar kanadında dillendirilen Büyük Türkiye hayaline göre pozisyon alıyor.

Dizinin ATV ekranlarında dönmeye başlayan fragmanında 2023 yılı için  Türkiye'ye senaryoları yer alıyor...

ABD'NİN SENARYOSUNA GÖRE; Türkiye'nin doğu ve güneydoğusu bölünecek, doğusu Ermenistan devletine dahil olacak, güneydoğusu Kürdistan devleti olacak.

İSRAİL'İN SENARYOSUNA GÖRE; İsrail, Irak'taki vaadedilmiş topraklarda bir devlet kuruyor. Diyarbakır ve doğu anadolunun bir bölümünü de topraklarına katıyor.

AB'NİN SENARYOSUNA GÖRE ise İstanbul özerk oluyor, Pontus devletine ek olarak Ermenistan ve Kürdistan kuruluyor...

TÜRKİYE'NİN SENARYOSU; Kurtlar Vadisi Pusu bu konuda öyle bir senaryo ortaya koymuş ki dünya sınırlarını değiştirmiş. Daha doğrusu dünyada sınır, devlet, millet, bayrak diye birşey bırakmamış. Kurtlar'a göre Türkiye 2023 yılında tüm dünyayı ele geçirecek. Yani bir 13 yıl sonra tüm dünya vatandaşları Türk olacak....

GARİP BİR TESADÜF;
2 YAZAR DA AYNI ŞEYİ YAZDI

Dizi senaryosu bu, isteyen istediği kadar uçabilir diyebilirsiniz. Ancak görünen o

AK PARTİ'NİN 2023 PLANI
Serdar Turgut'un 30 Ağustos
tarihinde yazdığı yazı çok ilginçtir ki
benzer bir senaryoyu anlatıyor.
Yazıyı okumak için TIKLAYIN

ki Kurtlar vadisi pusu öyle hayali bir sallama yapmıyor... İki önemli yazarın kaleminden de bir süreder benzer bir senaryo parça parça ilan ediliyor.

İlginç bir tesadüf diyebilirsiniz... Ama bu 2023 yılı senaryosunun bir benzeri bu tür senaryolar üretmeye bayılan Yiğit Bulut tarafından uzun süredir dillendiriliyor... Yiğit Bulut'un "Yeni Türk Yüzyılı" denemeleri de bu 2023 yılı senaryosunu gerçekleştirmek için...

Yiğit Bulut senaryo uydurmaya bayılıyor, normaldir diyebilirsiniz. Ama Serdar Turgut da bu senaryonun kalemlerinden biri... Yeni MİT Başkanı Hakan Fidan'ı konu edindiği yazılarında hep 2023 yılının Türkiye projeksiyonuna dikkat çekiyor... En son Zafer Bayramı'nda bu senaryoyu yazdı.

NEDEN 2023 YILI?

İlginç bir noktada seçilen tarih...
Neden 2023 yılı?
Kurtlar vadisi Pusu'nun fragmanı ile Yiğit Bulut ve Serdar Turgut tek elden besleniyor gibi aynı şeyi söylüyor. 2023 yılı Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıldönümü... İyi de bundan ABD, İsrail ve AB'ye ne, onlar niye 2023 yılı için senaryo yazsınlar ki diyebilirsiniz... Valla orasını biz de bilmiyoruz... Vadi senaristleri ile Yiğit Bulut ve Serdar Turgut'a sorabilirsiniz.

İşte Kurtlar Vadisi'nin politik kokulu Türkiye fragmanı;

Etiketler :