İşte AK Parti'nin birinci seçtiği slogan

İşte AK Parti'nin birinci seçtiği slogan

AK Parti'nin internet üzerinden düzenlediği yarışmalar sonuçlanırken birinciler de belirlendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında yarışmalar ve sonuçlarına ilişkin bilgi verdi.

Denemeç, yarışmacıların Facebook ve Twitter üzerinden iletilerine destek aldığı ''Değişimin Farkındayız-AK Parti Hayatımızda Neyi Değiştirdi'' isimli yarışma için 8 bin 129 iletiden 3 bin 359 iletinin yarışma kriterlerine uygun bulunduğunu söyledi. Denemeç, bu iletilerin 13 bin kayıtlı üye tarafından değerlendirilerek ilk üç ismin belirlendiğini bildirdi.

Reha Denemeç, bu yarışmada, ''Değişim; Tahrir Meydanı'nda milyonların 'Erdoğan' diye bağırırken, BBC ve Aljazeera'nın canlı yayında dünyaya izletmesidir'' iletisi ile Can Acun'un birinci, ''TV programına katılan Batmanlı Çiftçinin, Maliye Bakanı'ndan hızlı internet istemesidir'' iletisi ile Oğuz Dürrü'nün ikinci ve ''Klasik siyasetçi söylemi olan 'Gençler bu ülkenin geleceğidir' söylemi yerine, bugün gençlerin siyaset üretir olmasıdır değişim'' iletisi ile Önder Benzeş'in üçüncü olduğunu kaydetti.

Denemeç, AK Parti'nin seçimde kullanacağı sloganın belirlenmesi için ''Slogan Benim'' adı ile www.sloganbenim.com internet sitesi üzerinden yapılan yarışmada, 44 bin 57 slogandan 4 bin 295'inin yarışma kriterlerine uygun bulduğunu ve bunların 28 bin kayıtlı üye tarafından oylandığını söyledi. Denemeç, bu yarışmada da ''Geleceğe oy ver, değişime yön ver'' sloganı ile Mehmet Zengin'in birinci, ''Karar; istikrar'' sloganı ile Mustafa Dağ'ın ikinci ve ''İşte millet, işte güç, hedef 2023'' sloganı ile de Arif Gümüş'ün üçüncü olduğunu belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Denemeç, ekonomi konulu ''Işığı Yak'' blog yarışmasında ise 282 blog yazısından 67'sinin yarışma kriterlerine uygun bulunduğunu, bu yazıların da 22 bin kayıtlı üye tarafından oylandığını ve ''Hedef 2023 Türkiye Süper Güç'' başlıklı yazısıyla Celil Keskin'in birinci, ''Geçmişten Geleceğe Yeşeren Umutlar'' başlıklı yazısı ile Taner Yüksel'in ikinci ve ''Kayıp On Yılın Ardından'' başlıklı yazısıyla Resul Yıldız'ın üçüncü olduğunu kaydetti.

Her üç yarışmada birinci olanlara ''Samsung Galaxy Tab'', ikinciye ''Samsung Notebook'' ve üçüncüye de ''Samsung Netbook'' hediye edileceğini anlatan Denemeç, bugün itibarıyla www.blogyarismasi.com internet üzerinden yeni bir yarışmayı başlattıklarını bildirdi. Denemeç, bu yarışmanın konusunun ise 2023 Türkiye'si için geçtiğimiz 8,5 yıl dikkate alınarak önümüzdeki 12 yılda neler değişeceğine ilişkin projeksiyonların yarışacağını anlattı.

Denemeç, bu yarışmaların; interneti etkin kullanmak ve oradan gelecek olan verileri ortak akıl perspektifi ile değerlendirerek kullanılır hale getirmek amacı taşıdığını sözlerine ekledi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.