İşte çöken Bayram Oteli

İşte çöken Bayram Oteli

Van'ın merkez üssü Edremit ilçesinde meydana 5.6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Bayram Oteli'nin internet sitesi ziyaretçi akınına uğradı. Otelin yıkıldığı haberinin ardından sitenin ziyaretçi sayısı bir anda binin üzerine çıktı.

Van'da 5.6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Bayram Oteli geçen Haziran ayında vefat eden Mehmet Sıddık Bayram'a ait olduğu ve oğlu Tevfik Bayram tarafından işletiliyor. 40 yıllık otel, 1970'li yıllardaİranŞahı Rıza Pehlevi ve 5'inci Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay gibi çok sayıda devlet adamı ve siyasetçiyi ağırlamıştı.

Van'ın en eski otellerinden Bayram Oteli, 1 milyon dolar hacama ile onarıldı. Van'ın en işlek caddesi Cumhuriyet Caddesi ile Soydan Kavşağı'nın kesiştiği noktada bulunan Bayram Oteli'nde bulunan 60 odanın 6'sı suit, 27'si iki kişilik, 27'si ise tek kişilikti."Benzersiz ambiyans ve cazip..."

"Benzersiz ambiyans ve cazip..."

5.6'lık depremler birlikte yıkılan Van'ın bilinen otellerinden Bayram Oteli kendini "benzersiz amforanda sahip cazibeli bir otel" olarak tanıttığı sunumunda şu cümleleri kullanmış:

"Van ilinin önemli merkezi noktalarından birinde olmakla cazibeli bir konaklama mekanı olan, yenilenmiş odaları ile her türlü konforu barıdıran Bayram Oteli, 40 yıllık deneyimi ile konuklarına temizlik ve rahatlığın kapılarını açıyor. Bayram Oteli, konforu, merkezi konumu, sıcak, güleryüzlü hizmeti ve tüm yenilikleriyle konuklarına hem iş hem detatilamaçlı seyahatler için benzersiz bir ambiyans sunuyor."


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.