İşte Gökçek'in açıkladığı Ankara anketi

İşte Gökçek'in açıkladığı Ankara anketi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, elindeki son Ankara anketini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, seçimi kazanması halinde hizmete kendisine en çok oy veren ilçeden başlayacağını söyledi. Son yaptırdığı ankette MHP'nin oy oranının yüzde 10'un altında olduğunu da iddia eden Gökçek, kendisinin oy oranının ise yüzde 52,81 olduğunu söyledi.
 
AK Parti Kızılcahamam ilçe seçim merkezinin açılışı yapıldı. Açılışa Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ankara'nın çevre ilçelerinin de Büyükşehir Belediyesi için oy kullanacağını hatırlatan Gökçek, “Baktık ki adaletsizlik olacak, ortaya bir ölçü koyduk. Şimdi söyleyeceğim hakkaniyetli mi değil mi siz söyleyin. Dedim ki kim ilçe olarak, yüzde olarak daha çok AK Parti’ye oy verirse oradan başlayalım. Yani adaletsizlik yok. Yarış var, hepinize yapacağız. Sırasıyla dört sene içerisinde ben bunların hepsini bitirmek istiyorum. Ama önce nerden başlayacağız? Önce başlayacağımız yer en fazla oy yüzdesi verenden.

AK PARTİ'NİN OY ORANLARINI AÇIKLADI

Ankara Büyükşehir’in oy yüzdelerinin gazetelerde de çıktığını söyleyen Gökçek, 94 bin 477 kişi ile Kızılcahamam’ın içi dahil olmak üzere, köyleri dahil olmak üzere bir anketyaptırdıklarını anlattı. Gökçek MHP'nin adayının oy oranının yüzde 10'un altında olduğunu ve yüzde 9.81'lik bir oy oranına sahip olduğunu idddia ederek, CHP’nin adayı Mansur Yavaşın oyu 35,35 kendisinin oy oranının ise 52,81 olduğunu ifade etti.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.