İŞTE İSTANBUL'DAKİ KATLİAMIN GÖRÜNTÜLERİ

İŞTE İSTANBUL'DAKİ KATLİAMIN GÖRÜNTÜLERİ

İstanbul Bağcılar’da sevdiği kızı ve iki ağabeyini öldürdükten sonra intihar eden Üzeyir Aziz Bozan’ın yaptığı katliamın görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Bağcılar’da iki ağabeyi ile 13 yaşındaki sevdiği kızı öldürdükten sonra intihar eden, bir ağabeyini de ağır yaralayan 18 yaşındaki Üzeyir Aziz Bozan’ın, aşık olduğu küçük kızı kaçırmak için geldiği, ağabeyleri Abdullah ve Mehmet Bozan’ın karşı çıkması üzerine kanlı olayı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Aile büyüklerinin kararı üzerine iki ağabeyinden ayrı cenaze namazı kılınan ve mezarlığı ayrılan genç, uğruna katliam yaptığı Gülistan Tosun ile aynı yerde toprağa verildi.


Kardeş kurbanı olan evli ve 2’şer çocuk babası Abdullah Bozan ileMehmet Bozan’ın cenazeleri yakınları tarafından alınarak Bağcılar Hz. Osman Camii’ne götürüldü. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından iki kardeş, Arnavutköy Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.

Üzeyir Aziz Bozan’ın cenazesi ise aile büyüklerinin kararıyla ağabeylerinden ayrı olarak Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir cenaze arabasına konularak Habibler Yayla Mezarlığı’na gönderildi. Bozan burada toprağa verildi.

13 yaşındaki Gülistan Tosun evlerinin yakınında bulunan Yaşar Acar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından katilinin de mezarı bulunan Habibler Yayla Mezarlığı’na defnedildi.

Van’dan bir yıl önce 5 çocuğu ile birlikte İstanbul’a göç eden inşaat işçisi baba Bedri Tosun, “Kızımın peşinde olan bu çocuk ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Bize kız istemeye gelmediler. Kızım öldürülünce olaylardan haberdar oldum. Kardeşlerin arasındaki meselenin kurbanı benim kızım olmuştur” dedi.

Habertürk 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.