İşte kayıtdışı kadın Ulvia

İşte kayıtdışı kadın Ulvia

Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, hastanede gözaltına alınırken arka kapıdan kaçırılan gizemli kadın Ulvia Salamova'yı Yeni Şafak buldu.

Ergenekon soruşturmasının 1 Temmuz 2008'deki 6. dalga operasyonunda gözaltına alınacağını önceden öğrenip Rusya'ya kaçan, ameliyat olmak için geldiği Ankara'daki özel bir hastanede yakalanan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün sevgilisi Ulvia Salamova'yı Yeni Şafak muhabirleri görüntülemeyi başardı.
MİLYON DOLARLIK VİLLADA GİZLENİYOR

Ersöz'ün gözaltına alındığı hastanenin arka kapısından kaçırılan, Türkiye'de çalışmasına rağmen hakkında resmi hiçbir kayıt bulunmayan, medyanın tek kare fotoğrafına daha ulaşamadığı Ulvia'nın izini süren Yeni Şafak ekibi, sır kadının Ankara Çayyolu Gazililer Sitesi'ndeki bir villada oturduğunu tespit etti.

KIZI 'ULVİA' DİYE BAĞIRINCA KAÇTI

Gazi Üniversitesi öğretim üyelerinin oturduğu villalardan oluşan Gazililer Sitesi'ndeki 121 nolu villada gizlenen Ulvia, dün saat 17.10 sıralarında 7 yaşındaki küçük kızı ile bahçeye çıktı. Ulvia, Yeni Şafak muhabiri ile karşılaşınca şok oldu. Muhabirimizin sorularını cevapsız bırakan esrarengiz kadın, kızının "Ulvia" diye uyarması üzerine elindeki su kovası ile koşarak eve kaçtı.

GİZLENMEK İÇİN ARABASINI SAKLIYOR

Muhabirlerimizin takibe aldığı esrarengiz kadın Ulvia'nın gizlenmek için büyük çaba sarfettiği de ortaya çıktı. Villanın perdelerinin sıcak havaya rağmen günboyu açılmaması dikkat çekerken, Ulvia'nın gizlendiği yeri belli etmemek için arabasını villanın önüne değil, biraz ilerdeki sokağa park ettiği görüldü.

GÜVENLİĞE ÖZEL TALİMAT VERMİŞ

Sır kadın Ulvia'nın yaşadığı siteye gazetecilerin girmesi de özel talimatla engelleniyor. Sitenin güvenlik görevlisi, Ulvia'nın kendilerine basınla görüşmek istemediğini belirttiğini söyleyerek gazetecileri içeri almıyor. Sitenin güvenlik görevlileri villanın sahibinin Ulvia olduğunu, eşi Bahtiyar Salamov'un ise Ergenekon operasyonunda yapılan aramadan sonra eve gelmediğini söyledi. Ulvia Salamova'nın 7 yaşındaki kızı ile villada yalnız yaşadığı, site güvenliğine talimat vererek hiçbir misafir kabul etmediği belirtildi.

ERSÖZ ULVİA İÇİN BOŞANMAK İSTEDİ

Esrarengiz kadın Ulvia, Jandarma eski İstihbarat Başkanı Ersöz'ün ailesinde de depreme neden oldu. GATA'da tedavi gören Ersöz'ün Ulvia ile ilişkisini öğrenen eşi Muzaffer Ersöz intihara kalkıştı. 33 yıllık eşinin Ulvia yüzünden boşanmak istemesi üzerine çıkan tartışmadan sonra Muzaffer Ersöz ilaç içerek hayatına son vermek istedi. Muzaffer Ersöz, Ulvia iddiasını yalanlasa da Levent Ersöz'ün avukatı muvekkilinin boşanma davası için kendisine yetki verdiğini açıkladı. İntihardan sonra Levent Ersöz'ün kızı Fulya Ersöz ise Ulvia'yı suçladı ve 'Babamı bu kadın yakalattı. Şimdi hastanede de babama Ulvia baksın' diyerek babasına tavır aldı.


Eşi Ersöz'le ilişkisine sessiz

Esrarengiz kadın Ulvia Salamova'nın kocası Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahtiyar Salamov, eşinin Ersöz'le ilişkisiyle ilgili şimdiye kadar sessiz kalmayı tercih etti. İlk kez Yeni Şafak'a konuşan Salamov, eşinin Ergenekon sanığı Levent Ersöz'le ilişkisini soran muhabirimize "Ne 'evet', ne 'hayır' diyorum. Bu konuları konuşmaktan çok rahatsızım. Basında bu konularla anılmak çok üzücü. 17 yıldır Türkiye'deyim, bi-limsel çalışmalarım varken böyle anılmayı istemezdim. Onun için bu konuları konuşmak istemiyorum" dedi. Çok üzgün olduğunu anlatan Salamov kalp ilaçları ile ayakta durduğunu açıkladı. Bahtiyar Salamov'un eşinin Ersöz'le ilişkisi olduğu iddialarını yalanlamak ye-rine yorum yapmaktan kaçınması, Ulvia ile ilgili şüpheleri arttırdı.





Etiketler :