iste merak edilen Havuzlu Villa

iste merak edilen Havuzlu Villa

Melih Gökçek'in gündeme getirdiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarnoğlu'nun Balıkesir'in Burhaniye'ye bağlı Peklitköy beldesinin içmeler mevkiinde bulunan havuzlu villası basın mensuplarına açıldı.

 

Villa, henüz inşaat halindeki 19 dubleks villadan oluşan sitede bulunuyor. Sitedeki havuz ortak kullanılacak.

Burhaniye'nin Perlitköy beldesi sahil kısmında Kemal Kılıçdaroğlu'nun 19 konutlu ipekkum yapı kooperatifindeki villası tam kooperatifin ortasında yer alıyor. Önünde sığınak bulunan villa, ortak kullanıma ait olan yüzme havuzunu ve denizi direk gören bir konumda. Mütahitliğini 22 dönem CHP Balıkesir Milletvekili Ali Kemal Deveciler ile eski CHP Burhaniye ilçe başkanı Ergun İnce'nin üstlendiği kooperatifteki villaların değerinin 150 ila 200 bin lira arasında olduğu bildirildi.

S.S. İpekkum Yapı Kooperatifi Başkanı ve eski milletvekili Ali Kemal Deveciler, kooperatifi üç yıl önce, 2007 yılında kurduklarını, CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün de kooperatife ortak olduğunu söyledi. İki katlı olarak inşa edilen dubleks villada alt katta bir salon açık mutfaklı, bir tuvalet yer alırken üst katta ise 3 oda bir banyo bulunuyor. Bu konutlarda milletvekilleri, profesörler, doktorlar ve esnaflarında yer aldığı bir kitle oturacak. İki ay içerisinde tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan konutların şu anda tamamlanan iki tanesine sahipleri yerleşmiş ancak konuyla ilgili konuşmak istemediklerini bildirdi.

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu'nun site yöneticilerini sabah saatlerinde arayarak villanın kapılarını açmalarını ve "kim görmek istiyorsa rahat rahat gezsin" dediği öğrenildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ait iki katlı ve toplam 110 metrekare alana sahip, kooperatif ortaklığıyla yaptırılan bir yazlık olduğu ortaya çıktı.Kılıçdaroğlu'nun üç yıl önce üye olduğu kooperatife 40 bin lira peşinatla girdiği, 61 bin lira bankakredisikullandığı, bunun karşılığında da yazlığın bankaya ipotekli olduğu öğrenildi.

Etiketler :