İşte Şike Pazarlığının Görüntüleri!

İşte Şike Pazarlığının Görüntüleri!

İstanbul Büyükşehir Belediye Sporlu oyuncu İbrahim Akın ve menejer Yusuf Turanlı'nın Etiler'deki şike pazarlığı saniye saniye polis kameraları tarafından kaydedilmiş...

 

Şikenin görüntüsü saniye saniye kaydedildi. Savcıya verdiği ifadede her şeyi itiraf edin İBB oyuncusu İbrahim Akın'ın para dolu çantayı alışı saniye saniye polis tarafından kaydedildi.

Polisin aylarca süren titiz çalışmasında tüm şüpheliler tek tek görüntülü takibe alındı. İbrahim Akın'da görüntülü takibe alınan isimlere arasındaydı.

6 Mayıs 2011'de İstanbul Etiler'de lüks bir restoranda menejer Yusuf Turanlı ve İbrahim Akın'ın buluşması, polis kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

İddiaya göre menejer Turanlı, Fenerbahçe maçında İbrahim Akın'dan şike yapmasını istiyordu. İkilinin 21.30'da başlayan görüşmeleri dakikalarca sürdü. Bu görüşmenin ardından İbrahim Akın masadan kalktı ama giderken Turanlı'nın getirdiği içi para dolu çantayı da aldı.

İbrahim Akın gözaltına alındığında savcılara önce itiraf etti ama sonra poşette forma olduğunu söyledi. Fakat Akın'ın telefon konuşmalarında herşey çok açıktı. Şike parası için bir hocadan icazet bile almıştı...


 

İşte İbrahim Akın ve menejer Yusuf Turanlı'nın şike pazarlığı...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.