İstek Üzerine Kılıçdaroğlu Eskişehir'de

İstek Üzerine Kılıçdaroğlu Eskişehir'de

DSP'den istifa eden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 27 Şubat'ta resmen CHP'li oluyor. Büyükerşen ve beraberindekiler, Eskişehir'de düzenlenecek törenle CHP'ye geçecek.

CHP'nin dünkü grup toplantısında da rozet takılması planlanan, ancak Büyükerşen'in bu teklifi kabul etmemesi üzerine ertelenen rozet takma töreni, artık Eskişehir'de yapılacak. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Eskişehir'e gelmesini ve kendisi için görkemli bir katılım töreni yapılmasını isteyen Büyükerşen'in bu talebi, CHP yönetimince kabul gördü.

Büyükerşen, DSP'den istifa eden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile 36 meclis üyesi için 27 Şubat'ta Eskişehir'de rozet takma töreni düzenlenecek. Törene, iki gün boyunca Eskişehir'de kalması planlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile partinin bütün kurmayları katılacak. Büyükerşen ve Ataç'ın rozetlerini ise Kılıçdaroğlu takacak.

Törenin nerede ve nasıl yapılacağı konusundaki çalışmalar ise sürüyor. CHP Eskişehir İl Başkanı Erman Gölet, Büyükerşen ve beraberindekilerin 27 Şubat'ta düzenlenecek coşkulu bir törenle partilerine katılacağını söyledi. Törene Kılıçdaroğlu'nun da katılacağını belirten Gölet, "Bir aksilik olmazsa 27 Şubat'ta Eskişehir'de güzel bir tören düzenleyeceğiz. Törenin kentteki hangi mekanda ve nasıl olacağını önümüzdeki günlerde netleştireceğiz. Çalışmalarımız sürüyor." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :