Şeytan filmi gerçek oldu!

Şeytan filmi gerçek oldu!

Bir aile ve papazın, 14 yaşındaki kız çocuğunun içine şeytan girmiş muamelesi yaparak küçük kıza işkence yaptıkları ortaya çıktı.

İsveç'in Boras şehrinde akılla durgunluk verecek bir olay meydana geldi. 14 yaşındaki bir kız çocuğu hastalanarak kusmaya başlaması üzerine, kızın babası, üvey annesi ve bölgede yaşayan bir papaz, kızın içine şeytan girmiş teşhisiyle küçük kıza tedavi maksadıyla akıl almaz işkenceler ettikleri bildirildi.
 

ATİLA/ALTUNTAS/STOCKHOLM
Papazın isteği ile kızı odasına bağlayan aile 3 gün yemek vermeden sadece su içirdikleri ortaya çıktı. Polislerin evde yaptığı aramada papazın kızı sorguya çekerken kayda alınan video görüntülerinde ortaya çıktı. Görüntülerde küçük kıza, "Kaç insan eti yedin, bugüne kadar kaç insanın hayatını zehir ettin?'' gibi hayali sorular sorulduğu belirtildi.

Ayrıca görüntülerde kızın saçlarının yakıldığı ve bıçakla işkence yapılırken, odada devamlı ilahi çalındığı bildirildi. Olayın ortaya çıkmasından sonra 37 yaşındaki baba, 33 yaşındaki üvey anne ve papaz yakalanarak gözaltına alındı. Talihsiz kızda çocuk hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.